Het Volkswagen-spreekbeurtpakket is bedoeld voor basisschoolleerlingen als startpunt voor een succesvolle spreekbeurt. De rode draad van het verhaal is de weg van Kever tot wereldconcern. Onderwerpen die de revue passeren zijn het ontstaan en wereldberoemd worden van de Kever, de Volkswagen-bus en de ontwikkeling van nieuwe modellen als de Golf en de Passat. Ook is er aandacht voor de merken die inmiddels samen de Volkswagen Groep vormen en voor onderwerpen als duurzaamheid en veiligheid.

De teksten in het pakket zijn afgestemd op basisschoolleerlingen, aldus Pon. De info biedt materiaal voor een spreekbeurt van een kwartier. Een uitgebreide set foto’s is een ander belangrijk bestanddeel van het spreekbeurtpakket. Deze foto’s sluiten aan bij de tekst en zijn eenvoudig toe te passen in bijvoorbeeld een beamerpresentatie.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding