Wielrensponsor Argos sluit zich aan bij MPCC

Argos Energies is hoofdsponsor van de wielrenploeg Team Argos-Shimano en heeft zich nu aangesloten bij Movement Pour un Cyclisme Crédible (MPCC). Dat is een initiatief van de professionele wielerploegen in de strijd tegen dopinggebruik.

Met de toetreding sluit Argos Energies zich aan bij een selecte groep van sponsors want eerder zijn La Française des Jeux, Lotto (Belgische nationale loterij), Belisol, Endura en NetApp toegetreden. Manager Iwan Spekenbrink van Team Argos-Shimano: "Tijdens de eerste vergadering die we hadden met Argos hebben we uitgelegd hoe we willen werken aan een schone sport. Daarbij gaat het niet alleen om het winnen. Argos heeft  ons vanaf het begin gesteund in onze werkwijze. Deze steun wordt nu bevestigd door toetreding tot de associatie." Argos zegt het belangrijk te vinden toe te treden tot de MPCC. "Omdat het duidelijk maakt dat we als sponsor verantwoordelijkheid willen nemen voor een goede toekomst van de sport," aldus marketingdirecteur Jan Dirks van Argos.
Argos is de grootste onafhankelijke speler (want niet beursgenoteerd of staatsgelieerd) op de West-Europese olie- en energiemarkt met een jaaromzet van meer dan zestien miljard euro. Argos is actief in alle geledingen van de olie- en brandstofgerelateerde bedrijfskolom. Argos bedient de gehele keten, van producent tot consument. Ongeveer achthonderd medewerkers zijn werkzaam in twintig landen. Het zwaartepunt van de activiteiten ligt in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk en Zwitserland. Buiten Europa is Argos onder andere vertegenwoordigd in Brazilië, Singapore en China.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Wielrensponsor Argos sluit zich aan bij MPCC - Automobielmanagement.nl

Wielrensponsor Argos sluit zich aan bij MPCC

Argos Energies is hoofdsponsor van de wielrenploeg Team Argos-Shimano en heeft zich nu aangesloten bij Movement Pour un Cyclisme Crédible (MPCC). Dat is een initiatief van de professionele wielerploegen in de strijd tegen dopinggebruik.

Met de toetreding sluit Argos Energies zich aan bij een selecte groep van sponsors want eerder zijn La Française des Jeux, Lotto (Belgische nationale loterij), Belisol, Endura en NetApp toegetreden. Manager Iwan Spekenbrink van Team Argos-Shimano: "Tijdens de eerste vergadering die we hadden met Argos hebben we uitgelegd hoe we willen werken aan een schone sport. Daarbij gaat het niet alleen om het winnen. Argos heeft  ons vanaf het begin gesteund in onze werkwijze. Deze steun wordt nu bevestigd door toetreding tot de associatie." Argos zegt het belangrijk te vinden toe te treden tot de MPCC. "Omdat het duidelijk maakt dat we als sponsor verantwoordelijkheid willen nemen voor een goede toekomst van de sport," aldus marketingdirecteur Jan Dirks van Argos.
Argos is de grootste onafhankelijke speler (want niet beursgenoteerd of staatsgelieerd) op de West-Europese olie- en energiemarkt met een jaaromzet van meer dan zestien miljard euro. Argos is actief in alle geledingen van de olie- en brandstofgerelateerde bedrijfskolom. Argos bedient de gehele keten, van producent tot consument. Ongeveer achthonderd medewerkers zijn werkzaam in twintig landen. Het zwaartepunt van de activiteiten ligt in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk en Zwitserland. Buiten Europa is Argos onder andere vertegenwoordigd in Brazilië, Singapore en China.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding