Goodyear bouwt nieuwe Zeppelin

Goodyear gaat haar bestaande vloot met Zeppelins vervangen. Op dit moment werkt men aan de bouw van de eerste van de nieuwe toekomstige generatie.

Het nieuwe Zeppelin LZ N07-101 luchtschip wordt gebouwd door het Duitse ZLT Zeppelin Luftschifftechnik en zal daarna worden geassembleerd bij Goodyear’s Wingfoot Lake Hangar bij Akron in de VS. "De bouw markeert het begin van een nieuwe tijdperk voor de Goodyear Zeppelin, één van ‘s werelds meest opvallende merkiconen", aldus Nancy Ray, director of Global Airship Operations bij Goodyear.

De nieuwe Zeppelin wordt groter en wendbaarder dan de huidige generatie. Hij zal ook meer passagiers kunnen vervoeren. De bouw zal ongeveer 6 tot 7 maanden in beslag nemen, inclusief de installatie van de vlucht-controlesyestemen. De training van de bemanning zal in de eerste helft van 2014 plaatsvinden.

Goodyear heeft in haar geschiedenis sinds 1917 meer dan 300 luchtschepen, waaronder Zeppelins, gebouwd en gebruikt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Goodyear bouwt nieuwe Zeppelin - Automobielmanagement.nl

Goodyear bouwt nieuwe Zeppelin

Goodyear gaat haar bestaande vloot met Zeppelins vervangen. Op dit moment werkt men aan de bouw van de eerste van de nieuwe toekomstige generatie.

Het nieuwe Zeppelin LZ N07-101 luchtschip wordt gebouwd door het Duitse ZLT Zeppelin Luftschifftechnik en zal daarna worden geassembleerd bij Goodyear’s Wingfoot Lake Hangar bij Akron in de VS. "De bouw markeert het begin van een nieuwe tijdperk voor de Goodyear Zeppelin, één van ‘s werelds meest opvallende merkiconen", aldus Nancy Ray, director of Global Airship Operations bij Goodyear.

De nieuwe Zeppelin wordt groter en wendbaarder dan de huidige generatie. Hij zal ook meer passagiers kunnen vervoeren. De bouw zal ongeveer 6 tot 7 maanden in beslag nemen, inclusief de installatie van de vlucht-controlesyestemen. De training van de bemanning zal in de eerste helft van 2014 plaatsvinden.

Goodyear heeft in haar geschiedenis sinds 1917 meer dan 300 luchtschepen, waaronder Zeppelins, gebouwd en gebruikt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding