Driessen Autogroep haalt zwemtoppers binnen

De Driessen Autogroep speelt een hoofdrol in de overeenkomst tussen de Koninklijke Nederlandse Zwembond en Citroën Nederland.

Jacco Verhaeren en Ranomi Kromowidjojo zijn ‘partners’ geworden van de Driessen Autogroep. Meervoudig Olympisch kampioene Ranomi rijdt in een Citroën DS4 en zwemtrainer Verhaeren heeft een Citroën DS5 in ontvangst genomen.
De Driessen Autogroep kiest samen met Citroën Nederland voor de zwemsport, omdat volgens het Eindhovense bedrijf de zwemsport veel potentie heeft én de KNZB heeft laten zien zeer ambitieus te zijn. Eigenschappen waarin zowel de Driessen Autogroep als Citroën zich in het bijzonder in herkennen. "In de zwemsport gaat het om individuele kwaliteiten en capaciteiten, maar ook het groepsbelang is van grote betekenis. Aan die kenmerken hecht de Driessen Autogroep ook veel waarde", aldus algemeen directeur François Driessen.
De samenwerking tussen de KNZB, Citroën en de Driessen Autogroep is een samenwerking die volgens alle partijen geheel past in het tijdsbeeld van duurzame mobiliteit. De keuze valt daarbij steeds vaker op zuinige auto’s met een lage bijtelling. Beide auto’s zullen door de universele leasemaatschappij Driessen Autolease worden geleverd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Driessen Autogroep haalt zwemtoppers binnen - Automobielmanagement.nl

Driessen Autogroep haalt zwemtoppers binnen

De Driessen Autogroep speelt een hoofdrol in de overeenkomst tussen de Koninklijke Nederlandse Zwembond en Citroën Nederland.

Jacco Verhaeren en Ranomi Kromowidjojo zijn ‘partners’ geworden van de Driessen Autogroep. Meervoudig Olympisch kampioene Ranomi rijdt in een Citroën DS4 en zwemtrainer Verhaeren heeft een Citroën DS5 in ontvangst genomen.
De Driessen Autogroep kiest samen met Citroën Nederland voor de zwemsport, omdat volgens het Eindhovense bedrijf de zwemsport veel potentie heeft én de KNZB heeft laten zien zeer ambitieus te zijn. Eigenschappen waarin zowel de Driessen Autogroep als Citroën zich in het bijzonder in herkennen. "In de zwemsport gaat het om individuele kwaliteiten en capaciteiten, maar ook het groepsbelang is van grote betekenis. Aan die kenmerken hecht de Driessen Autogroep ook veel waarde", aldus algemeen directeur François Driessen.
De samenwerking tussen de KNZB, Citroën en de Driessen Autogroep is een samenwerking die volgens alle partijen geheel past in het tijdsbeeld van duurzame mobiliteit. De keuze valt daarbij steeds vaker op zuinige auto’s met een lage bijtelling. Beide auto’s zullen door de universele leasemaatschappij Driessen Autolease worden geleverd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding