Bosch Car Service weer techniekpartner Tour de France

Bosch Car Service is voor de derde keer op rij Technisch Partner van de Tour de France. Dat betekent dat drie takelwagens van Bosch Car Service zich bij de Tour-karavaan voegen voor pechhulp en technische bijstand.

In de enorm grote Tour-karavaan komen kleine pechgevallen zoals een lekke band of lege accu regelmatig voor. Meer ernstige pechgevallen worden afgesleept naar een Bosch Car Service autobedrijf in de buurt van het parcours van de Tour.

Bosch Car Service lanceert dir keer een online quiz. De winnaar van de quiz wordt op 10 juli om middernacht bekendgemaakt. Die wint een VIP-arrangement met helikoptervlucht op de etappe van 14 juli van Givors naar Mont Ventoux. "De Tour viert dit jaar zijn honderdste verjaardag en pakt daarom groots uit. Wij van Bosch Car Service hopen hier in Nederland een echte buzz te creëren rond deze speciale editie van de Tour. Met onze quiz willen we de sfeer en spanning van de Tour oproepen. Deelnemers moeten dagelijks een inspanning leveren, maar de beloning voor de winnaar loont de moeite. Wij roepen alle wielerliefhebbers op deel te nemen aan onze wedstrijd," zegt concept manager Marieke Groeneveld van Bosch Automotive Aftermarket. De quiz staat vanaf 17 juni online op de website.

Bosch Car Service is met 385 vestigingen het grootste merkonafhankelijke autoserviceconcept in Nederland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Bosch Car Service weer techniekpartner Tour de France - Automobielmanagement.nl

Bosch Car Service weer techniekpartner Tour de France

Bosch Car Service is voor de derde keer op rij Technisch Partner van de Tour de France. Dat betekent dat drie takelwagens van Bosch Car Service zich bij de Tour-karavaan voegen voor pechhulp en technische bijstand.

In de enorm grote Tour-karavaan komen kleine pechgevallen zoals een lekke band of lege accu regelmatig voor. Meer ernstige pechgevallen worden afgesleept naar een Bosch Car Service autobedrijf in de buurt van het parcours van de Tour.

Bosch Car Service lanceert dir keer een online quiz. De winnaar van de quiz wordt op 10 juli om middernacht bekendgemaakt. Die wint een VIP-arrangement met helikoptervlucht op de etappe van 14 juli van Givors naar Mont Ventoux. "De Tour viert dit jaar zijn honderdste verjaardag en pakt daarom groots uit. Wij van Bosch Car Service hopen hier in Nederland een echte buzz te creëren rond deze speciale editie van de Tour. Met onze quiz willen we de sfeer en spanning van de Tour oproepen. Deelnemers moeten dagelijks een inspanning leveren, maar de beloning voor de winnaar loont de moeite. Wij roepen alle wielerliefhebbers op deel te nemen aan onze wedstrijd," zegt concept manager Marieke Groeneveld van Bosch Automotive Aftermarket. De quiz staat vanaf 17 juni online op de website.

Bosch Car Service is met 385 vestigingen het grootste merkonafhankelijke autoserviceconcept in Nederland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding