Verhaar wint Tour de France-quiz van Bosch Car Service

Hans Verhaar uit Assendelft won de Tour der France-quiz van Bosch Car Service. Dat leverde hem een VIP-arrangement met helikoptervlucht op.

Bosch Car Service is technisch partner van de Tour de France en lanceerde voor de honderdste verjaardag van de Tour een interactieve online quiz. Hans Verhaar uit Assendelft had op 10 juli om middernacht de meeste vragen van iedere etappe correct beantwoord en deed dat ook nog eens binnen de snelste tijd. Dus trakteerde Bosch Car Service, het grootste netwerk van onafhankelijke garagebedrijven, hem op een VIP-arrangement met helikoptervlucht tijdens een Tour-etappe. Hij mocht twee mensen meenemen, en koos voor wielervrienden George van der Geest uit De Meern en diens neef Mitchell van der Geest.

Ook dit jaar rijden tijdens de Tour de France drie takelwagens van Bosch Car Service in de Tour-karavaan om waar nodig pech te verhelpen of technische bijstand te verlenen. In een dergelijk grote karavaan komen kleine pechgevallen regelmatig voor. Ernstige pechgevallen worden afgesleept naar een Bosch Car Service autobedrijf in de buurt van het parcours.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Verhaar wint Tour de France-quiz van Bosch Car Service - Automobielmanagement.nl

Verhaar wint Tour de France-quiz van Bosch Car Service

Hans Verhaar uit Assendelft won de Tour der France-quiz van Bosch Car Service. Dat leverde hem een VIP-arrangement met helikoptervlucht op.

Bosch Car Service is technisch partner van de Tour de France en lanceerde voor de honderdste verjaardag van de Tour een interactieve online quiz. Hans Verhaar uit Assendelft had op 10 juli om middernacht de meeste vragen van iedere etappe correct beantwoord en deed dat ook nog eens binnen de snelste tijd. Dus trakteerde Bosch Car Service, het grootste netwerk van onafhankelijke garagebedrijven, hem op een VIP-arrangement met helikoptervlucht tijdens een Tour-etappe. Hij mocht twee mensen meenemen, en koos voor wielervrienden George van der Geest uit De Meern en diens neef Mitchell van der Geest.

Ook dit jaar rijden tijdens de Tour de France drie takelwagens van Bosch Car Service in de Tour-karavaan om waar nodig pech te verhelpen of technische bijstand te verlenen. In een dergelijk grote karavaan komen kleine pechgevallen regelmatig voor. Ernstige pechgevallen worden afgesleept naar een Bosch Car Service autobedrijf in de buurt van het parcours.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding