Onder het motto ‘Claim jouw ruimte (lees: rol) in de nieuwe Rapid Spaceback tv-commercial!’ worden kandidaten via Facebook uitgenodigd hun unieke talent aan de regisseur te tonen. Iedere week (2, 9 en 16 augustus) levert een winnaar op en eind van de maand wordt de selectie afgerond. De beste kandidaat krijgt een rol in de reclamefilm en wint de eerste Rapid Spaceback. Iedereen in Europa kan meedoen.  

In het populaire segment van compacte auto’s komt Skoda met de Rapid Spaceback, gepositioneerd tussen de Fabia en Octavia. De nieuwkomer is een hatchback met de looks van een combi en is een novum voor het merk. De première is tijdens de IAA van Frankfurt in september. Aanmelden

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding