Feest bij Pirelli: 50e verjaardag

Dit jaar viert de Pirelli kalender zijn 50e verjaardag en daarom werd er nagedacht over een speciale verjaardagseditie. Het Italiaanse bandenmerk pakt verder uit door twee bekende fotografen in te huren voor het maken van de foto’s: Peter Lindbergh en Patrick Demarchelier zullen gezamenlijk zorgen voor het beeldmateriaal. De foto’s worden genomen in een studio in New York en op een strand even buiten New York.

Modellen

In de hoofdrollen dit jaar: Alek Wek, Alessandra Ambrosio, Helena Christensen, Isabeli Fontana, Karolina Kurkova n Miranda Kerr. Een paar namen worden nog geheim gehouden maar zou het niet erg leuk zijn als onze Friese trots Doutzen Kroes de kalender zou sieren? Over een paar maanden weten we het. Bekijk ondertussen de fotogalerij en onderstaand het filmpje.

Meer over Pirelli kalenders in het Dossier Autokalenders.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding