Renault boekt via Facebook 600 proefritten met Zoe

Renault heeft het zo geregeld dat via Facebook direct – dus zonder tussenkomst van een medewerker – een zogenoemde Zoe Experience is te boeken. Het merk zegt inmiddels ruim zeshonderd proefritten te hebben ingepland.

Geïnteresseerden kunnen online de dealer in de buurt selecteren, de beschikbaarheid in zijn agenda checken en direct een afspraak maken om de Renault Zoe persoonlijk te ervaren. Bij de Renault-dealer staat de Zoe dan op de afgesproken tijd klaar voor een uitgebreide kennismaking. Drie uur lang kan de klant de auto meenemen om alle aspecten van elektrisch rijden te ervaren. Desgewenst verstrekt Renault extra informatie over elektrisch rijden en beschikbare subsidies.

Dankzij deze nieuwe manier van proefrijden – die volgens Renault door de laagdrempeligheid aansluit op de wensen van de hedendaagse klant – hebben al veel mensen hun vooroordelen over elektrisch rijden opzij gezet. Inmiddels zijn ruim zeshonderd proefritten via Facebook gereserveerd. Mensen die ook geïnteresseerd zijn in elektrisch rijden kunnen voor de Zoe Experience terecht bij de dealer op Facebook. Bekijk hier het filmpje over de Renault Zoe-dealer op Facebook.

 

Renault boekt via Facebook 600 proefritten met Zoe - Automobielmanagement.nl

Renault boekt via Facebook 600 proefritten met Zoe

Renault heeft het zo geregeld dat via Facebook direct – dus zonder tussenkomst van een medewerker – een zogenoemde Zoe Experience is te boeken. Het merk zegt inmiddels ruim zeshonderd proefritten te hebben ingepland.

Geïnteresseerden kunnen online de dealer in de buurt selecteren, de beschikbaarheid in zijn agenda checken en direct een afspraak maken om de Renault Zoe persoonlijk te ervaren. Bij de Renault-dealer staat de Zoe dan op de afgesproken tijd klaar voor een uitgebreide kennismaking. Drie uur lang kan de klant de auto meenemen om alle aspecten van elektrisch rijden te ervaren. Desgewenst verstrekt Renault extra informatie over elektrisch rijden en beschikbare subsidies.

Dankzij deze nieuwe manier van proefrijden – die volgens Renault door de laagdrempeligheid aansluit op de wensen van de hedendaagse klant – hebben al veel mensen hun vooroordelen over elektrisch rijden opzij gezet. Inmiddels zijn ruim zeshonderd proefritten via Facebook gereserveerd. Mensen die ook geïnteresseerd zijn in elektrisch rijden kunnen voor de Zoe Experience terecht bij de dealer op Facebook. Bekijk hier het filmpje over de Renault Zoe-dealer op Facebook.