Bovendien creëerde hij een kunstzinnige camouflage-look voor de auto. Van 23 tot en met 26 januari schitterde zijn creatie in het ‘Haus der Kunst’ in München. Opel zal van deze bijzondere Adam tien exemplaren produceren en de opbrengst ervan is bestemd voor de Bryan Adams Foundation, een organisatie die zich inzet voor hulpbehoevende mensen over de hele wereld. Tina Müller, de marketingbaas van Opel, was getuige van de fotoshoot door Bryan Adams in Berlijn.
Bryan Adams beleefde veel plezier aan het project. Adams heeft ook prominente wereldsterren voor zijn camera heeft gehad, zoals Amy Winehouse, Michael Jackson en Dustin Hoffmann. Ook maakte hij een foto van de Britse koningin Elizabeth ter ere van haar vijftigjarig jubileum als staatshoofd. Die afbeelding prijkt nu op Canadese postzegels.