Bryan Adams fotografeert Opel Adam

Opel heeft weer een wereldster aan zijn merk verbonden. Dit keer betreft het Canadese rockzanger en componist Bryan Adams die ook fotograaf is. Voor een kalender met de titel The Adam by Bryan Adams zette hij het Opeltje op de foto.

Bovendien creëerde hij een kunstzinnige camouflage-look voor de auto. Van 23 tot en met 26 januari schitterde zijn creatie in het ‘Haus der Kunst’ in München. Opel zal van deze bijzondere Adam tien exemplaren produceren en de opbrengst ervan is bestemd voor de Bryan Adams Foundation, een organisatie die zich inzet voor hulpbehoevende mensen over de hele wereld. Tina Müller, de marketingbaas van Opel, was getuige van de fotoshoot door Bryan Adams in Berlijn.
Bryan Adams beleefde veel plezier aan het project. Adams heeft ook prominente wereldsterren voor zijn camera heeft gehad, zoals Amy Winehouse, Michael Jackson en Dustin Hoffmann. Ook maakte hij een foto van de Britse koningin Elizabeth ter ere van haar vijftigjarig jubileum als staatshoofd. Die afbeelding prijkt nu op Canadese postzegels.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Bryan Adams fotografeert Opel Adam - Automobielmanagement.nl

Bryan Adams fotografeert Opel Adam

Opel heeft weer een wereldster aan zijn merk verbonden. Dit keer betreft het Canadese rockzanger en componist Bryan Adams die ook fotograaf is. Voor een kalender met de titel The Adam by Bryan Adams zette hij het Opeltje op de foto.

Bovendien creëerde hij een kunstzinnige camouflage-look voor de auto. Van 23 tot en met 26 januari schitterde zijn creatie in het ‘Haus der Kunst’ in München. Opel zal van deze bijzondere Adam tien exemplaren produceren en de opbrengst ervan is bestemd voor de Bryan Adams Foundation, een organisatie die zich inzet voor hulpbehoevende mensen over de hele wereld. Tina Müller, de marketingbaas van Opel, was getuige van de fotoshoot door Bryan Adams in Berlijn.
Bryan Adams beleefde veel plezier aan het project. Adams heeft ook prominente wereldsterren voor zijn camera heeft gehad, zoals Amy Winehouse, Michael Jackson en Dustin Hoffmann. Ook maakte hij een foto van de Britse koningin Elizabeth ter ere van haar vijftigjarig jubileum als staatshoofd. Die afbeelding prijkt nu op Canadese postzegels.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding