Vakman van het Jaar Smolders krijgt Volkswagen Caddy

De Tilburgse hovenier Glenn Smolders heeft een nieuwe Volkswagen Caddy gewonnen. Het is de hoofdprijs van de door Werkspot.nl gehouden verkiezing ‘Vakman van het jaar 2014′.

Directeur Jeroen Pécasse van Volkswagen Bedrijfswagens (Pon) heeft als jurylid de auto aan Smolders uitgereikt. Smolders heeft een hoveniersbedrijf in Tilburg en volgens de jury excelleert Smolders door zich met ‘zijn vakmanschap, service en totaalaanbod van diensten volledig in het teken van de klant te stellen.’ De Tilburger liet vijfentwintig andere genomineerde vakmannen achter zich.

De verkiezing ‘Vakman van het Jaar’ is in 2008 ontstaan als een platform dat kwaliteit, vakmanschap en professionele vakmannen in de schijnwerpers zet. De verkiezing wordt jaarlijks gehouden, om en tijdens de VSK-beurs en de Bouwbeurs. Dit jaar had Werkspot een zzp-plein opgezet, gericht op zzp’ers en mkb’ers. De Vakman van het Jaar 2014 gaat met een splinternieuwe Volkswagen Caddy naar huis. De auto is voorzien van een uitgebreide uitrusting.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Vakman van het Jaar Smolders krijgt Volkswagen Caddy - Automobielmanagement.nl

Vakman van het Jaar Smolders krijgt Volkswagen Caddy

De Tilburgse hovenier Glenn Smolders heeft een nieuwe Volkswagen Caddy gewonnen. Het is de hoofdprijs van de door Werkspot.nl gehouden verkiezing ‘Vakman van het jaar 2014′.

Directeur Jeroen Pécasse van Volkswagen Bedrijfswagens (Pon) heeft als jurylid de auto aan Smolders uitgereikt. Smolders heeft een hoveniersbedrijf in Tilburg en volgens de jury excelleert Smolders door zich met ‘zijn vakmanschap, service en totaalaanbod van diensten volledig in het teken van de klant te stellen.’ De Tilburger liet vijfentwintig andere genomineerde vakmannen achter zich.

De verkiezing ‘Vakman van het Jaar’ is in 2008 ontstaan als een platform dat kwaliteit, vakmanschap en professionele vakmannen in de schijnwerpers zet. De verkiezing wordt jaarlijks gehouden, om en tijdens de VSK-beurs en de Bouwbeurs. Dit jaar had Werkspot een zzp-plein opgezet, gericht op zzp’ers en mkb’ers. De Vakman van het Jaar 2014 gaat met een splinternieuwe Volkswagen Caddy naar huis. De auto is voorzien van een uitgebreide uitrusting.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding