AutoTrack laat Jack Russel occasions controleren

AutoTrack krijgt hulp van een hond van het ras Jack Russell, genaamd Jack, om de herkenbaarheid van de betrouwbare autosite verder te vergroten.

Business unit manager Fréderique van de Poll van AutoTrack verklaart de keuze als volgt: "Om onze propositie als betrouwbare autosite grotere bekendheid te geven, hebben wij de hulp in geroepen van Jack. Hij is een Jack Russell, die in onze nieuwe commercial de consument erop wijst waar AutoTrack op checkt. Hij staat zo symbool voor de strenge selectieprocedure van AutoTrack."

AutoTrack zegt de gegevens van auto’s te checken. Auto’s die als gestolen geregistreerd staan, die total loss zijn verklaard of worden vermist, worden niet toegelaten op de site. Ook de informatievoorziening in de advertentie moet kloppen. Dertig procent van het bij AutoTrack aangeboden aanbod voldoet niet aan deze eisen en wordt dus niet opgenomen in de database, zo meldt AutoTrack. Op deze manier wil de autosite de consument ‘op een zorgeloze en comfortabele manier’ in het aankoopproces begeleiden.
De campagne is gemaakt door het Amsterdamse reclamebureau Alfred. Op maandag 17 februari was de commercial voor de eerste keer op televisie. Verder zal de hond Jack voor verschillende uitingen van AutoTrack worden ingezet.
AutoTrack is een belangrijk autoplatform voor de aan- en verkoop van gebruikte en nieuwe auto’s. AutoTrack fungeert site voor consumenten bij het kopen van een auto. De site biedt transparantie in vergelijkbaarheid van het complete actuele aanbod en valideert dit door consumenten optimaal te informeren en te adviseren. Voor autobedrijven maar ook voor particuliere adverteerders biedt AutoTrack een advertentieplatform. AutoTrack is onderdeel van de Persgroep Automotive BV dat recentelijk ook  AutoTrack.be heeft gelanceerd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Foto: David de Jong. Mag ook gezegd worden. 🙂

Geplaatst door: Viola op

Lijkt en klinkt verdacht veel op de hond in de VW reclame!

Geplaatst door: A. op

toch wel handig hoor. gaspedaal, alleen nooit alles-dekkend. Houdt daar rekening mee

Geplaatst door: JP op
AutoTrack laat Jack Russel occasions controleren - Automobielmanagement.nl

AutoTrack laat Jack Russel occasions controleren

AutoTrack krijgt hulp van een hond van het ras Jack Russell, genaamd Jack, om de herkenbaarheid van de betrouwbare autosite verder te vergroten.

Business unit manager Fréderique van de Poll van AutoTrack verklaart de keuze als volgt: "Om onze propositie als betrouwbare autosite grotere bekendheid te geven, hebben wij de hulp in geroepen van Jack. Hij is een Jack Russell, die in onze nieuwe commercial de consument erop wijst waar AutoTrack op checkt. Hij staat zo symbool voor de strenge selectieprocedure van AutoTrack."

AutoTrack zegt de gegevens van auto’s te checken. Auto’s die als gestolen geregistreerd staan, die total loss zijn verklaard of worden vermist, worden niet toegelaten op de site. Ook de informatievoorziening in de advertentie moet kloppen. Dertig procent van het bij AutoTrack aangeboden aanbod voldoet niet aan deze eisen en wordt dus niet opgenomen in de database, zo meldt AutoTrack. Op deze manier wil de autosite de consument ‘op een zorgeloze en comfortabele manier’ in het aankoopproces begeleiden.
De campagne is gemaakt door het Amsterdamse reclamebureau Alfred. Op maandag 17 februari was de commercial voor de eerste keer op televisie. Verder zal de hond Jack voor verschillende uitingen van AutoTrack worden ingezet.
AutoTrack is een belangrijk autoplatform voor de aan- en verkoop van gebruikte en nieuwe auto’s. AutoTrack fungeert site voor consumenten bij het kopen van een auto. De site biedt transparantie in vergelijkbaarheid van het complete actuele aanbod en valideert dit door consumenten optimaal te informeren en te adviseren. Voor autobedrijven maar ook voor particuliere adverteerders biedt AutoTrack een advertentieplatform. AutoTrack is onderdeel van de Persgroep Automotive BV dat recentelijk ook  AutoTrack.be heeft gelanceerd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Foto: David de Jong. Mag ook gezegd worden. 🙂

Geplaatst door: Viola op

Lijkt en klinkt verdacht veel op de hond in de VW reclame!

Geplaatst door: A. op

toch wel handig hoor. gaspedaal, alleen nooit alles-dekkend. Houdt daar rekening mee

Geplaatst door: JP op