Bob Grace, algemeen directeur van Jaguar Land Rover China, is enthousiast over de samenwerking: "Wij zijn verguld dat David wil optreden als Jaguar brand ambassadeur. David Beckham is een Brit wiens sportieve prestaties voor wereldwijde populariteit hebben gezorgd. Daarnaast is hij iemand die eigentijdse Britse stijl en klasse uitstraalt. Hij is een moderne Brit met een oprechte passie voor design, innovatie, prestaties en rijden."

Als onderdeel van deze samenwerking, zal voormalig internationaal voetballer Beckham de hoofdrol spelen in een serie advertenties en tv-commercials voor de Chinese markt. David’s eerste ‘optreden’ is naast de nieuwe Jaguar F-TYPE Coupé, een sportwagen die, volgens het persbericht, nu al wordt beschouwd als een moderne klassieker en als een perfecte expressie van Jaguar’s visie van moderne Britse stijl en élégance. Beckham zal in de toekomst in talloze Jaguar merk- en productcampagnes verschijnen.

Bij het begin van de nieuwe samenwerking vertelt Beckham: "Ik ben altijd al een bewonderaar geweest van Jaguar. Van de styling en het design, tot de prestaties en het gebrul van de motoren voelt elk element onmiskenbaar Brits. Ik ben verliefd op de klassieke E-Type en tegenwoordig is die erfenis springlevend in de fenomenale F-TYPE Coupé; een auto die het summum is van Brits vakmanschap. Het is een eer om een merk met zo’n rijke historie te mogen vertegenwoordigen."