"We hopen met deze samenwerking onze exposure bij een belangrijke doelgroep – mannen met smaak en passie voor mooie auto’s – te vergroten", zegt Rob Koch, directeur van Sonax Car Care B.V. "Echte autosportfanaten kennen State of Art al jarenlang als hét kledingmerk van de klassieke autosport. Daarom is het vanzelfsprekend dat Sonax, marktleider op het gebied van carcareproducten en gelieerd aan de autosport. de krachten bundelt."

De State of Art Racing Collection Spring/Summer 2014 met Sonax Retro Logo is nu verkrijgbaar bij de State of Art dealers, State of Art Stores, Shop in Shops en via de State of Art E-Store. Kijk voor meer informatie op de link: E-store van State of Art:  shop.stateofart.com

Bij aankoop van State of Art Racing kleding maakt de consument kans op een Racing Driving Experience. Deze vindt onder leiding van Gijs van Lennep plaats op 11, 18 en 25 juni op het Circuit van Test Centrum Lelystad. Voor elk van deze data worden zestien winnaars getrokken. Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op de link: State of Art Racing: www.stateofartracing.com

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding