Winnaar Porsche Blinde Trade bekendgemaakt (filmpje)

De heer Van Iperen uit Den Haag heeft door zijn auto in te zetten bij de Porsche Blind Trade een gloednieuwe Macan S Diesel ter waarde van 119 duizend euro gewonnen. Hij kreeg de jongste telg uit de Porsche-familie bij Porsche Centrum Rotterdam overhandigd door voormalig premier Jan Peter Balkenende.

Van Iperen is de winnaar van de Porsche Blind Trade. Hij meldde zich op 31 maart bij Porsche Centrum Rotterdam in de veronderstelling dat hij en andere geselecteerden bij wijze van finaleronde een pitch zouden moeten verzorgen. Hij leverde zijn sleutels in en werd stevig aan de tand gevoeld door Jan Peter Balkenende. De tijd die de pitch in beslag nam, werd achter de schermen benut om de auto van de heer Van Iperen klaar te maken voor de daadwerkelijke ruil voor de Porsche Macan.

Na de pitch kreeg Van Iperen zijn sleutelbos terug maar daaraan zaten toen de sleutels van de zogenoemde Blind Trade: een zwarte, van vrijwel alle opties voorziene Porsche Macan S Diesel ter waarde van bijna 120 duizend euro. Op de plek waar de winnaar zijn ‘oude’ auto had geparkeerd, stond deze Macan klaar. De gloednieuwe suv werd vervolgens officieel overhandigd door Jan Peter Balkenende. Na het pittige verhoor door de voormalig premier reageerde Van Iperen als volgt: "Het dringt nog niet echt tot me door. Ik ben bang dat ik die grijns voorlopig niet van mijn gezicht af krijg."

De ‘Blind Trade’ was een unieke actie ter introductie van de nieuwe Porsche Macan, de eerste compacte suv van het merk. Via de site www.porsche.nl/blindtrade kon iedereen zijn/haar eigen auto inzetten als ruilmiddel voor een nieuwe Porsche. Aan het begin van de Porsche Blind Trade was nog niet bekend om welk model het ging. Toch durfden bijna 13,5 duizend Nederlanders het aan hun auto aan te bieden. Opvallend daarbij was dat vooral eigenaren van de Duitse merken blind vertrouwen hadden in Porsche. De winnaar werd bepaald op basis van diverse criteria: het moment van inruil, de motivatie en uiteraard de in te ruilen auto. Van Iperen toonde lef door vroeg ‘in te stappen’, zijn motivatie was sterk en zijn inruiler voldeed aan de gestelde voorwaarden.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Het is toch wel opmerkelijk dat wanneer zakelijke autos niet mee mochten doen met deze actie, de BMW welke ingeruild wordt gewoon zakelijk ingeschreven staat.

50-ZLN-9
Aantal eigenaren privé / zakelijk : 0 / 2

Ik begrijp niet dat het in de actievoorwaarden duidelijk vermeld wordt en dat dit vervolgens aan de laars gelapt wordt…

Geplaatst door: Jan op
Winnaar Porsche Blinde Trade bekendgemaakt (filmpje) - Automobielmanagement.nl

Winnaar Porsche Blinde Trade bekendgemaakt (filmpje)

De heer Van Iperen uit Den Haag heeft door zijn auto in te zetten bij de Porsche Blind Trade een gloednieuwe Macan S Diesel ter waarde van 119 duizend euro gewonnen. Hij kreeg de jongste telg uit de Porsche-familie bij Porsche Centrum Rotterdam overhandigd door voormalig premier Jan Peter Balkenende.

Van Iperen is de winnaar van de Porsche Blind Trade. Hij meldde zich op 31 maart bij Porsche Centrum Rotterdam in de veronderstelling dat hij en andere geselecteerden bij wijze van finaleronde een pitch zouden moeten verzorgen. Hij leverde zijn sleutels in en werd stevig aan de tand gevoeld door Jan Peter Balkenende. De tijd die de pitch in beslag nam, werd achter de schermen benut om de auto van de heer Van Iperen klaar te maken voor de daadwerkelijke ruil voor de Porsche Macan.

Na de pitch kreeg Van Iperen zijn sleutelbos terug maar daaraan zaten toen de sleutels van de zogenoemde Blind Trade: een zwarte, van vrijwel alle opties voorziene Porsche Macan S Diesel ter waarde van bijna 120 duizend euro. Op de plek waar de winnaar zijn ‘oude’ auto had geparkeerd, stond deze Macan klaar. De gloednieuwe suv werd vervolgens officieel overhandigd door Jan Peter Balkenende. Na het pittige verhoor door de voormalig premier reageerde Van Iperen als volgt: "Het dringt nog niet echt tot me door. Ik ben bang dat ik die grijns voorlopig niet van mijn gezicht af krijg."

De ‘Blind Trade’ was een unieke actie ter introductie van de nieuwe Porsche Macan, de eerste compacte suv van het merk. Via de site www.porsche.nl/blindtrade kon iedereen zijn/haar eigen auto inzetten als ruilmiddel voor een nieuwe Porsche. Aan het begin van de Porsche Blind Trade was nog niet bekend om welk model het ging. Toch durfden bijna 13,5 duizend Nederlanders het aan hun auto aan te bieden. Opvallend daarbij was dat vooral eigenaren van de Duitse merken blind vertrouwen hadden in Porsche. De winnaar werd bepaald op basis van diverse criteria: het moment van inruil, de motivatie en uiteraard de in te ruilen auto. Van Iperen toonde lef door vroeg ‘in te stappen’, zijn motivatie was sterk en zijn inruiler voldeed aan de gestelde voorwaarden.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Het is toch wel opmerkelijk dat wanneer zakelijke autos niet mee mochten doen met deze actie, de BMW welke ingeruild wordt gewoon zakelijk ingeschreven staat.

50-ZLN-9
Aantal eigenaren privé / zakelijk : 0 / 2

Ik begrijp niet dat het in de actievoorwaarden duidelijk vermeld wordt en dat dit vervolgens aan de laars gelapt wordt…

Geplaatst door: Jan op