De Secretaresse van het Jaar verkiezing is een initiatief van Experis Professional Management Assistance, onderdeel van ManpowerGroup. Uit de drie kandidaten die na de diverse voorronden waren doorgedrongen tot de finale, maakte de jury de winnares bekend: Van Keijzerswaard, werkzaam bij Microsoft, mag zich een jaar lang Secretaresse van het Jaar noemen

Jane Booij, Executive Assistant bij Kia Motors Nederland en jurylid van de Secretaresse van het Jaar verkiezing. "Zelf werd ik in 2009 uitgeroepen tot Secretaresse van het Jaar, dus ik weet hoe zwaar deze competitie is en wat er van de kandidaten wordt verwacht. Deelnemers aan de verkiezing worden onder meer beoordeeld op hun vakinhoudelijke kwaliteiten, pro-activiteit, het enthousiasme voor het ambassadeurschap en uiteraard of zij ‘Fit For Tomorrow’ zijn, kortweg een visie hebben op de ontwikkelingen in het vakgebied van secretaresses. Kelly van Keijzerswaard heeft overduidelijk bewezen een waardig winnaar te zijn en ik wens haar namens de jury veel plezier met haar nieuwe Picanto."