Daley Blind (24) leverde indrukwekkende prestaties in Oranje tijdens het wereldkampioenschap voetbal in Brazilië onder bondscoach Louis van Gaal. Onlangs tekende hij een contract met Manchester United uit de English Premier League. Ook werd hem onlangs de onderscheiding toegekend van Voetballer van het Jaar 2014. Chevrolet is de shirtsponsor van Manchester United voor het seizoen 2014-2015 en dat betekent ook dat de spelers en de staf van ‘Old Trafford’ van een Chevrolet worden voorzien.  

Daley Blind maakt met rugnummer 17 nu deel uit van de selectie van Manchester United. Hij is de zoon van de voormalige Ajax-verdediger Danny Blind, momenteel assistent coach van Oranje.  Daley Blind is afkomstig uit de jeugd van Ajax en sinds 2013 maakt hij deel uit van de Oranje-selectie. Hij begon zijn carrière in de jeugdacademie van AFC Ajax en maakte zijn debuut in het eerste van Ajax op 7 december 2008. Op 1 september kondigde Manchester United aan dat er een overeenkomst was bereikt met Daley Blind. Louis van Gaal is de huidige trainer van Manchester United.  

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding