Die vlucht werd bovendien vergezeld van het in Groot-Brittannië razend populaire straaljager-stuntteam de Red Arrows.

De wereldwijde lancering van de Jaguar XE staat maandag voor het begin van de avond op het programma. ‘’De nieuwe XE is zijn reis naar Londen begonnen vanuit onze hypermoderne fabriek in Solihull,” aldus een woordvoerder van de fabrikant. De volgens Jaguar spectaculaire show is ontworpen in samenwerking met de bekende mode-ontwerpster Stella McCartney en songwriter Emeli Sandé. Vrijdag is al een speciale expositie geopend in het London Design Museum met onder meer een Jaguar XE word cloud sculptuur dat bestaat uit 95 woorden in zeven talen. Na Londen volgt de volgende première volgende maand op de Autoshow van Parijs. De eerste auto’s moeten vervolgens komend voorjaar worden afgeleverd. Bekijk rechts van dit artikel de foto’s in de galerij en onderstaand het filmpje.