Toyota AYGO tijdelijk in assortiment V&D

Tijdens de Hebbes!-campagne van V&D staat tot en met 12 november de nieuwe Toyota Aygo in de etalages bij elf vestigingen.

Bezoekers van het warenhuis maken kans op een jaar lang rijden in het model.  Bovendien ontvangt iedereen die een proefrit maakt een shoptegoed van vijftien euro. Toyota’s benjamin is naar binnen gereden in de V&D-filialen in Alkmaar, Amstelveen, Den Haag (Spui), Groningen, Leeuwarden, Nijmegen, Roermond, Roosendaal, Rotterdam (Beursplein), Tilburg en Zwolle.

Met de actie bij V&D zegt Toyota een "ludieke vertaalslag" te maken van de televisiecommercial ‘Shop de nieuwe AYGO’. Hierin is in grote etalages van een warenhuis de AYGO te zien, die al swipend een andere kleur en velgen kan krijgen.

Toyota AYGO tijdelijk in assortiment V&D - Automobielmanagement.nl

Toyota AYGO tijdelijk in assortiment V&D

Tijdens de Hebbes!-campagne van V&D staat tot en met 12 november de nieuwe Toyota Aygo in de etalages bij elf vestigingen.

Bezoekers van het warenhuis maken kans op een jaar lang rijden in het model.  Bovendien ontvangt iedereen die een proefrit maakt een shoptegoed van vijftien euro. Toyota’s benjamin is naar binnen gereden in de V&D-filialen in Alkmaar, Amstelveen, Den Haag (Spui), Groningen, Leeuwarden, Nijmegen, Roermond, Roosendaal, Rotterdam (Beursplein), Tilburg en Zwolle.

Met de actie bij V&D zegt Toyota een "ludieke vertaalslag" te maken van de televisiecommercial ‘Shop de nieuwe AYGO’. Hierin is in grote etalages van een warenhuis de AYGO te zien, die al swipend een andere kleur en velgen kan krijgen.