Het gebonden album van het Rik Ringers-avontuur ‘Spoken in de nacht’ wordt een collectors item. Het gebonden album verschijnt in een gelimiteerde oplage van 1.991 exemplaren en is tot stand gekomen in samenwerking met de oorspronkelijke uitgever De Lombard. Bij elk album hoort een tekening, waarbij Rik Ringers tussen de eerste én de meest recente 911 Targa staat. Deze tekening is in een oplage van 1.991 exemplaren vervaardigd door Olivier Wozniak, de nieuwe tekenaar van Rik Ringers, die aan een compleet nieuw album van Rik Ringers werkt. Dit album zal in 2016 uitkomen. Komend jaar viert Rik Ringers zijn 60-jarig bestaan.
De heruitgave van het album bevat het originele verhaal uit 1971. Detective Rik Ringers kan hierbij rekenen op een trouwe metgezel: zijn gele Porsche 911 Targa. Er is een speciaal hoofdstuk aan het boek toegevoegd, waarin de huidige scenarist/schrijver André-Paul Duchâteau uitlegt hoe de bijzondere relatie tussen Rik Ringers en Porsche tot stand is gekomen. En dan is er nog een legendarisch aspect aan dit verhaal: in 2015 bestaat de Porsche 911 Targa precies 50 jaar. In de luxe uitgave is ook een speciale sectie over de totstandkoming en ontwikkeling van dit model opgenomen.
Het album inclusief de tekening is uitsluitend verkrijgbaar via de Porsche Webshop. De prijs bedraagt € 19,95.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding