Williams liet eerder op zijn Facebook-pagina weten dat hij genoeg heeft van het zingen – na 77 miljoen verkochte songs – en het optreden. Hij zou nu liever eens een échte baan willen hebben en heeft het oog daarbij laten vallen op de autosector in Duitsland ‘omdat ze daar van die goede auto’s bouwen’.

Mercedes-Benz reageerde direct door de zanger een baan als manager voor de sociaal-media kant van het bedrijf aan te bieden. ‘’De auto van de zaak staat ook al klaar,” voegt de autobouwer er aan toe. Of Williams het aanbod aanneemt hangt veel af van de vraag of het allemaal geen doorgestoken kaart is van Mercedes om via Williams een beetje in de publiciteit te komen.

Bekijk onderstaand het filmpje waarin Williams zich afvraagt of het niet tijd wordt voor een ‘serieuze baan’.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding