De uitzendingen belichten verschillende diensten en producten uit het assortiment. Aan bod komen zaken als zomer- en winterbanden, trekhaakmontage, airco-onderhoud, zomer- en/of winterbeurt, pechhulp, occasionkeuringen, onderhoud, reparatie, accessoires en occasions met garantie plus verzekering.
In de eerste aflevering gaat Marketing Manager Vishal Durgaram van Vakgarage in op het concept. De opnames zijn gemaakt bij Vakgarage Klomp in Hoofddorp. Ondernemer Livius Lageweg geeft aan welke argumenten hij had om toe te treden en welke voordelen de klant met het concept heeft. De eerste uitzending is aanstaande zondag (1 maart, 17.30 uur, RTL7), de herhaling op zaterdag 7 maart (11.30 uur, RTL4). In de volgende uitzending (zondag 29 maart) draait het om airco-onderhoud.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding