De campagne draagt de titel ‘The Endless Road’ en de bedoeling is het promoten van de verbeteringen aan het 2015-model van de CR-V terwijl het ‘niet-aflatende streven’ van Honda om zijn meest geavanceerde CR-V tot nu toe te creëren, wordt gevisualiseerd. ‘The Endless Road’ is een volledig geïntegreerde campagne, inclusief print, outdoor-reclame en digitale reclame. De film is gemaakt door Nick Meek in samenwerking met het bureau mcgarrybowen London. ‘Deze eerste continue YouTube-film is beschikbaar via het HondaVideo YouTube-kanaal en heeft de televisiespot veranderd in een film-zonder-einde. Vanaf de lancering loopt de film volcontinu, de tijd van de dag, het weer en de locatie van de kijker visualiserend’, aldus Honda. Het is, met alle respect, een beetje hoogdravend taalgebruik voor een filmpje van steeds dezelfde auto in steeds dezelfde bocht.    

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding