In de fotoserie is Koblenko te zien als ‘een filmische figuur in een sensueel beladen rollenspel met de nieuwe Jaguar F-type’, zo luidt het proza van Jaguar Land Rover. Jaguar bundelt de twaalf foto’s tot een Limited Edition kalender die in een beperkte oplage van honderd stuks te koop zal zijn bij de Jaguar-dealer. De opbrengst gaat naar een goed doel. Koblenko en Rezvani rijden allebei in de nieuwe F-Type. Tijdens een toevallige ontmoeting deelden zij  hun enthousiasme en zo ontstond het idee voor de fotoserie, aldus Jaguar.

Van de complete serie van twaalf foto’s is een kalender gemaakt die voor het eerst aan het publiek getoond wordt op donderdag (10 december) tijdens de openingsavond van lifestyle beurs Masters of LXRY. Zowel Koblenko als Rezvani is daar als speciale gast aanwezig op de Jaguar-stand om ter plekke de kalender te onthullen. De exclusieve kalenders worden vanaf die avond exclusief via het dealernetwerk van Jaguar verkocht voor tweehonderd euro per stuk.

De in Iran geboren Nederlandse fotograaf Rahi Rezvani heeft diverse groten der aarde voor de lens gehad. Zo legde hij Jennifer Lopez vast en William Defoe en namen als Atelier Versace, Marcel Wanders en Marina Abramovi? maken gebruik van zijn creatieve diensten. In zijn werk speelt Rezvani graag met licht, of beter, met het weglaten ervan, om de rauwe kant van zijn onderwerpen met duister te belichten. Zijn onderwerpen kunnen personen zijn, maar ook voorwerpen die hij in zijn werk een haast menselijk karakter weet te geven.
Victoria Koblenko werd bij het Nederlands publiek vooral bekend door haar rol in Goede Tijden, Slechte Tijden. Daarnaast speelde ze in diverse binnen- en buitenlandse producties en toneelvoorstellingen en schreef ze columns voor dagblad Metro. Zij werd geboren in Oekraïne, maar woont als sinds haar twaalfde in Nederland.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding