Ireen Wüst is met onder andere drie maal olympisch goud (Turijn 2006, Vancouver 2010 en Sochi 2014) Nederlands meest succesvolle Olympiër. Met Team Justlease.nl gaat ze opnieuw voor goud tijdens de 2018 winterspelen in Pyeongchang.

Ireen Wüst heeft bewust gekozen voor de combinatie van zekerheid en vrijheid. "We hebben met acht topschaatsers een ijzersterk team samengesteld. Het materiaal, de begeleiding, de organisatie, alles is tot in de puntjes geregeld. Dat geeft ons de stevige basis die we nodig hebben om dat goud te pakken. Maar we willen ook vrijheid. Vrijheid om de route richting 2018 te kiezen die wij het beste vinden."

Rogier Ewijk, CEO van Terberg Leasing, moederbedrijf van Justlease.nl: "Net als Ireen en haar ploeg kiezen onze klanten, we noemen ze Justleasers, voor enerzijds zekerheid en anderzijds vrijheid. Dat zijn ook precies de waarden van Justlease.nl."

Justlease.nl wil als sponsor in samenwerking met de bestaande partners een belangrijke bijdrage leveren aan het verwezenlijken van het doel van de schaatsploeg; het behalen van goud tijdens de volgende winterspelen.