Toyotasalon in MediaMarkt België

Onder de noemer Toyotasalon verzorgen LeasePlan en MediaMarkt in België van 13 t/m 19 januari een nieuwe private-leaseactie.

Toyotasalon in MediaMarkt België

Net als voorgaande keren is de coördinatie ervan in handen van Erik-Jan Teunissen (AutomotivePlan Consultancy), dat ook in Nederland al diverse vergelijkbare acties initieerde.

Bij onze zuiderburen draait het nu om twee Toyota-modellen: de Aygo (vanaf 179 euro per maand) en de Auris (279 euro). Optioneel zijn zaken als lichtmetaal, metalliclak en led-dagrijlichten. LeasePlan en MediaMarkt hielden vorig jaar oktober een succesvolle pilot met private lease in België. Daarbij ging het om de Opel Corsa. Officiële aantallen contracten werden niet genoemd, maar het resultaat zou hoger dan bij eerdere acties in ons land. Die van najaar 2014 en begin 2015 resulteerden toen in ruim twaalfhonderd ondertekende contracten. MediaMarkt kent in België 23 zelfstandige vestigingen en in Nederland 49.

Toyotasalon in MediaMarkt België - Automobielmanagement.nl

Toyotasalon in MediaMarkt België

Onder de noemer Toyotasalon verzorgen LeasePlan en MediaMarkt in België van 13 t/m 19 januari een nieuwe private-leaseactie.

Toyotasalon in MediaMarkt België

Net als voorgaande keren is de coördinatie ervan in handen van Erik-Jan Teunissen (AutomotivePlan Consultancy), dat ook in Nederland al diverse vergelijkbare acties initieerde.

Bij onze zuiderburen draait het nu om twee Toyota-modellen: de Aygo (vanaf 179 euro per maand) en de Auris (279 euro). Optioneel zijn zaken als lichtmetaal, metalliclak en led-dagrijlichten. LeasePlan en MediaMarkt hielden vorig jaar oktober een succesvolle pilot met private lease in België. Daarbij ging het om de Opel Corsa. Officiële aantallen contracten werden niet genoemd, maar het resultaat zou hoger dan bij eerdere acties in ons land. Die van najaar 2014 en begin 2015 resulteerden toen in ruim twaalfhonderd ondertekende contracten. MediaMarkt kent in België 23 zelfstandige vestigingen en in Nederland 49.