Apollo Vredestein op Autosalon van Genève

Bandenfabrikant Apollo Vredestein introduceert een aantal nieuwigheden tijdens de Autosalon van Genève. Het merk Vredestein lanceert zijn zomercampagne #ROCKTHEROAD. Het hoogtepunt is de introductie van de premium zomerband: de Vredestein Ultrac Satin. Verder stellen tal van vooraanstaande stylingpartners van Vredestein, zoals Mansory en Caractere, hun ontwerpen, voorzien van Vredestein-banden tentoon.

De grootste onlinecampagne die Vredestein ooit heeft gehouden, #ROCKTHEROAD, beoogt de bekendheid van het merk onder 25- tot 45-jarigen te vergroten. Marco Paracciani, Chief Marketing Officer van Apollo Tyres Ltd, legt uit: "De campagne is opgezet in samenwerking met DJ Hardwell, die tweemaal is verkozen tot de beste DJ ter wereld, en de Spaanse coureur Carmen Jorda, waarmee volledig uiting wordt gegeven aan het concept van de campagne #ROCKTHEROAD: Feel the music. Experience the drive."

Tijdens de Autosalon van Genève wordt het geheel nieuwe nummer ‘Run Wild’, van DJ Hardwell & Jake Reese, uitgebracht met een muziekvideo waarin de Spaanse coureur Carmen Jorda meespeelt. In samenwerking met Vredestein laat de muziekvideo de spanning van het rijden in combinatie met het gevoel van muziek goed zien.

 

Vredestein Ultrac Satin

Vredestein is een nieuwe weg ingeslagen met de zomerband Ultrac Satin, die op 1 maart is gepresenteerd. De zomerband biedt volgens de fabrikant ‘veel rijplezier, sublieme prestaties en superieure brandstofbesparing’. De band heeft groene labels en een laag geluidsniveau. De Vredestein Ultrac Satin is verkrijgbaar in de maten 16 en 18 inch (een 20 inch model verschijnt binnenkort), met de snelheidscoderingen W en Y.

Als onderdeel van de campagne #ROCKTHEROAD wordt een exclusieve DJ Hardwell-uitvoering van de Vredestein Ultrac Satin uitgebracht. De zijkant is voorzien van elementen die duidelijk verwijzen naar muziek en DJ Hardwell, waardoor de combinatie tussen muziek en rijden wordt benadrukt. De band zal verkrijgbaar zijn in de maten 225/45 R17 Y bij voorkeursdealers van Apollo Vredestein. Het nieuwe nummer van DJ Hardwell, ‘Run Wild’, is de 225e release van zijn eigen label ‘Revealed Recordings’. Van de video van de Vredestein Ultrac Satin Hardwell-uitvoering worden dan ook slechts 225 exemplaren geproduceerd.

Bij de stand van Apollo Vredestein in Genève (stand 1230, hal 1) is een speciale introductie te zien van de unieke 24 inch Vredestein Ultrac Vorti. De band is uitgerust met een speciaal loopvlak voor de voor- en achteras, en is verkrijgbaar in de maten 295/30 R24 en 355/25 R24. De band is specifiek ontworpen voor de Mercedes-Benz GLE Coupé.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Apollo Vredestein op Autosalon van Genève - Automobielmanagement.nl

Apollo Vredestein op Autosalon van Genève

Bandenfabrikant Apollo Vredestein introduceert een aantal nieuwigheden tijdens de Autosalon van Genève. Het merk Vredestein lanceert zijn zomercampagne #ROCKTHEROAD. Het hoogtepunt is de introductie van de premium zomerband: de Vredestein Ultrac Satin. Verder stellen tal van vooraanstaande stylingpartners van Vredestein, zoals Mansory en Caractere, hun ontwerpen, voorzien van Vredestein-banden tentoon.

De grootste onlinecampagne die Vredestein ooit heeft gehouden, #ROCKTHEROAD, beoogt de bekendheid van het merk onder 25- tot 45-jarigen te vergroten. Marco Paracciani, Chief Marketing Officer van Apollo Tyres Ltd, legt uit: "De campagne is opgezet in samenwerking met DJ Hardwell, die tweemaal is verkozen tot de beste DJ ter wereld, en de Spaanse coureur Carmen Jorda, waarmee volledig uiting wordt gegeven aan het concept van de campagne #ROCKTHEROAD: Feel the music. Experience the drive."

Tijdens de Autosalon van Genève wordt het geheel nieuwe nummer ‘Run Wild’, van DJ Hardwell & Jake Reese, uitgebracht met een muziekvideo waarin de Spaanse coureur Carmen Jorda meespeelt. In samenwerking met Vredestein laat de muziekvideo de spanning van het rijden in combinatie met het gevoel van muziek goed zien.

 

Vredestein Ultrac Satin

Vredestein is een nieuwe weg ingeslagen met de zomerband Ultrac Satin, die op 1 maart is gepresenteerd. De zomerband biedt volgens de fabrikant ‘veel rijplezier, sublieme prestaties en superieure brandstofbesparing’. De band heeft groene labels en een laag geluidsniveau. De Vredestein Ultrac Satin is verkrijgbaar in de maten 16 en 18 inch (een 20 inch model verschijnt binnenkort), met de snelheidscoderingen W en Y.

Als onderdeel van de campagne #ROCKTHEROAD wordt een exclusieve DJ Hardwell-uitvoering van de Vredestein Ultrac Satin uitgebracht. De zijkant is voorzien van elementen die duidelijk verwijzen naar muziek en DJ Hardwell, waardoor de combinatie tussen muziek en rijden wordt benadrukt. De band zal verkrijgbaar zijn in de maten 225/45 R17 Y bij voorkeursdealers van Apollo Vredestein. Het nieuwe nummer van DJ Hardwell, ‘Run Wild’, is de 225e release van zijn eigen label ‘Revealed Recordings’. Van de video van de Vredestein Ultrac Satin Hardwell-uitvoering worden dan ook slechts 225 exemplaren geproduceerd.

Bij de stand van Apollo Vredestein in Genève (stand 1230, hal 1) is een speciale introductie te zien van de unieke 24 inch Vredestein Ultrac Vorti. De band is uitgerust met een speciaal loopvlak voor de voor- en achteras, en is verkrijgbaar in de maten 295/30 R24 en 355/25 R24. De band is specifiek ontworpen voor de Mercedes-Benz GLE Coupé.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding