Porsche verbreekt contract met Maria Sharapova

Porsche heeft een reclamecontract met tennisster Maria Sharapova verbroken nadat zij heeft toegegeven al jaren een verboden middel te gebruiken. Eerder al maakte ook Nike een einde aan de samenwerking met de Russische tennis-ster.

"Wij betreuren het nieuws over Maria Sharapova. Totdat er meer informatie beschikbaar komt en we de situatie kunnen analyseren, hebben we besloten om de geplande activiteiten met haar te schorsen," aldus een verklaring van Porsche. Het contract met de fabrikant van luxe auto’s leverde Sharapova jaarlijks 2,8 miljoen dollar op. In ruil daarvoor reed ze in een luxe Porsche en kwam ze ook regelmatig opdagen voor marketing evenementen. De 28-jarige tenniskampioene lijkt overigens ook na het verbreken van de samenwerking nog altijd wel in een witte Porsche Cayenne GTS rond te rijden.

Porsche verbreekt contract met Maria Sharapova

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Symbolisch gezien vind ik de ‘opgevoerde’ Sharapova juist wel passen bij Porsche 😉

Geplaatst door: Paul op
Porsche verbreekt contract met Maria Sharapova - Automobielmanagement.nl

Porsche verbreekt contract met Maria Sharapova

Porsche heeft een reclamecontract met tennisster Maria Sharapova verbroken nadat zij heeft toegegeven al jaren een verboden middel te gebruiken. Eerder al maakte ook Nike een einde aan de samenwerking met de Russische tennis-ster.

"Wij betreuren het nieuws over Maria Sharapova. Totdat er meer informatie beschikbaar komt en we de situatie kunnen analyseren, hebben we besloten om de geplande activiteiten met haar te schorsen," aldus een verklaring van Porsche. Het contract met de fabrikant van luxe auto’s leverde Sharapova jaarlijks 2,8 miljoen dollar op. In ruil daarvoor reed ze in een luxe Porsche en kwam ze ook regelmatig opdagen voor marketing evenementen. De 28-jarige tenniskampioene lijkt overigens ook na het verbreken van de samenwerking nog altijd wel in een witte Porsche Cayenne GTS rond te rijden.

Porsche verbreekt contract met Maria Sharapova

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Symbolisch gezien vind ik de ‘opgevoerde’ Sharapova juist wel passen bij Porsche 😉

Geplaatst door: Paul op