Ireen Wüst wil haar ‘gouden droom’ een vervolg geven, met als einddoel de Olympische Spelen in PyeongChang in 2018. De afgelopen maanden heeft Justlease.nl deze missie al ondersteund en daarin altijd de intentie gehad om hieraan een positief vervolg te geven. Dat is nu definitief gelukt, zo meldt Justlease. "Wij hebben alles op alles gezet om het sponsorship door te zetten, tot en met de Olympische Spelen in 2018 kan Ireen Wüst rekenen op Justlease.nl", meldt Paul Wassenaar van Justlease.nl. De beslissing om als sponsor door te gaan vormt een grote uitdaging, maar wel een die het bedrijf graag wil en -minstens zo belangrijk- ook kan aangaan.  "Ik kijk uit naar het vervolg van de samenwerking de komende jaren en ben erg blij met het vertrouwen dat hiermee definitief is bevestigd. Dat is voor mij een fantastisch uitgangspunt", aldus topschaatsster Ireen Wüst, die zich nu in alle vrijheid en zekerheid kan gaan richten op de Olympische Spelen van PyeongChang.

Justlease.nl is een onderdeel van Terberg Leasing.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding