In de video laten Higgins en Li zien hoe snel de technologie ontwikkelt in zowel de auto-industrie als in de onbemande luchtvaart. De ontwikkeling van geavanceerde rijhulpsystemen met radar en camera’s aan boord gaat gelijk op met de techniek in drones.  De achtervolging vond plaats rond het Zhuhai International Circuit in China. Daar probeerde Higgins de drone af te schudden op een industrieterrein met zeecontainers, op bomenlanen, in de pits en in een ondergrondse parkeergarage. Piloot JaeHong Li: "De achtervolging van de Jaguar bood ons een interessant inkijkje in de mogelijkheden voor filmopnamen. De drone die wij hier gebruiken, is vooral op stabiliteit en precisie gericht. Dat is perfect voor filmwerk zoals dit."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding