Geen mooie beursbabes in Beijing

Op de autoshow van Beijing, die vandaag zijn deuren opent, zijn mooie, schaars geklede dames rond de gepresenteerde modellen uit den boze. Net als eerder in Shanghai hebben ook de organisatoren in de Chinese hoofdstad de ‘stand-miss’ in de ban gedaan.

"We willen een betere omgeving scheppen zodat de bezoekers hun aandacht op de technologie, de producten, de ontwikkeling en de innovatie kunnen richten," aldus een mededeling van Auto China aan de ongeveer 2.000 deelnemers uit 14 landen. De grootste autotentoonstelling van China en tegenwoordig één van de belangrijkste voor de internationale autowereld wordt om het jaar in Shanghai en Beijing gehouden. De vandaag beginnende aflevering loopt tot 4 mei en zal naar verwachting vele honderdduizenden bezoekers trekken.  

Dat er geen mooie dames te zien zijn, althans niet op de stands, valt niet bij iedereen in goede aarde. "Zonder modellen valt er niets te zien," is veel te lezen op de sociale media. Bovendien hebben veel hostesses, zoals ze ook worden aangeduid, hun ontslagbrief thuis gekregen. "Het verbod is oneerlijk. In plaats van een algemeen verbod moet er gewoon een ‘dress code’ komen," zegt een bekend Chinees vrouwenblad.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Geen mooie beursbabes in Beijing - Automobielmanagement.nl

Geen mooie beursbabes in Beijing

Op de autoshow van Beijing, die vandaag zijn deuren opent, zijn mooie, schaars geklede dames rond de gepresenteerde modellen uit den boze. Net als eerder in Shanghai hebben ook de organisatoren in de Chinese hoofdstad de ‘stand-miss’ in de ban gedaan.

"We willen een betere omgeving scheppen zodat de bezoekers hun aandacht op de technologie, de producten, de ontwikkeling en de innovatie kunnen richten," aldus een mededeling van Auto China aan de ongeveer 2.000 deelnemers uit 14 landen. De grootste autotentoonstelling van China en tegenwoordig één van de belangrijkste voor de internationale autowereld wordt om het jaar in Shanghai en Beijing gehouden. De vandaag beginnende aflevering loopt tot 4 mei en zal naar verwachting vele honderdduizenden bezoekers trekken.  

Dat er geen mooie dames te zien zijn, althans niet op de stands, valt niet bij iedereen in goede aarde. "Zonder modellen valt er niets te zien," is veel te lezen op de sociale media. Bovendien hebben veel hostesses, zoals ze ook worden aangeduid, hun ontslagbrief thuis gekregen. "Het verbod is oneerlijk. In plaats van een algemeen verbod moet er gewoon een ‘dress code’ komen," zegt een bekend Chinees vrouwenblad.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding