Porsche stopt met Muhammad Ali spotje (filmpje)

Porsche stopt in de VS met tv-spotjes met een computer-evenbeeld van Muhammad Ali na het overlijden van de beroemde boxer op 3 juni. “De campagne stopt om ons respect te tonen”, aldus Porsche Cars North America.

De advertentie onder het motto Compete draaide rond de uitspraak dat ‘greatness comes from within’.
"We denken dat het de juiste beslissing is om met Compete zowel op tv als in social media te stoppen gezien de situatie en uit respect voor een groot man en atleet. In deze tijden denken we vooral aan zijn familie. Verder geven we geen commentaar," aldus de woordvoerder. De campagne draaide pas sinds december en was persoonlijk goedgekeurd door Ali.

Bekijk onderstaand het filmpje.
 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Porsche stopt met Muhammad Ali spotje (filmpje) - Automobielmanagement.nl

Porsche stopt met Muhammad Ali spotje (filmpje)

Porsche stopt in de VS met tv-spotjes met een computer-evenbeeld van Muhammad Ali na het overlijden van de beroemde boxer op 3 juni. “De campagne stopt om ons respect te tonen”, aldus Porsche Cars North America.

De advertentie onder het motto Compete draaide rond de uitspraak dat ‘greatness comes from within’.
"We denken dat het de juiste beslissing is om met Compete zowel op tv als in social media te stoppen gezien de situatie en uit respect voor een groot man en atleet. In deze tijden denken we vooral aan zijn familie. Verder geven we geen commentaar," aldus de woordvoerder. De campagne draaide pas sinds december en was persoonlijk goedgekeurd door Ali.

Bekijk onderstaand het filmpje.
 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding