Mitsubishi haalt oude Britse skiheld uit de kast (filmpje)

Ken je Eddie the Eagle nog? De bebrilde Brit deed in 1988 in Calgary als enige uit zijn land op bewonderenswaardige manier mee aan het skischansspringen tijdens de Olympische Winterspelen.

Hij kwam niet ver maar werd er, mede door zijn vriendelijke en nuchtere commentaren, wel wereldberoemd mee. Zo beroemd dat de Britse tak van Mitsubishi het bijna 30 jaar later nog altijd de moeite vindt om Eddie the Eagle als boegbeeld in te huren voor de nieuwe ASX crossover "Dat model ademt dezelfde avontuurlijke geest uit als de skipspringer," denkt Mitsubishi UK. Eddie, in eigen land nog altijd bekend en beroemd, treedt op in een serie video’s voor social media waarin hij zijn durfal-reputatie zal testen in een aantal uitdagingen met de auto. "Ik ben verrukt dat ik voor een merk als Mitsubishi mag werken. Zij delen mijn eigen gevoel voor fun en opwinding. Ik kijk er echt naar uit om een paar spannende sportieve uitdagingen aan te gaan."

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Mitsubishi haalt oude Britse skiheld uit de kast (filmpje) - Automobielmanagement.nl

Mitsubishi haalt oude Britse skiheld uit de kast (filmpje)

Ken je Eddie the Eagle nog? De bebrilde Brit deed in 1988 in Calgary als enige uit zijn land op bewonderenswaardige manier mee aan het skischansspringen tijdens de Olympische Winterspelen.

Hij kwam niet ver maar werd er, mede door zijn vriendelijke en nuchtere commentaren, wel wereldberoemd mee. Zo beroemd dat de Britse tak van Mitsubishi het bijna 30 jaar later nog altijd de moeite vindt om Eddie the Eagle als boegbeeld in te huren voor de nieuwe ASX crossover "Dat model ademt dezelfde avontuurlijke geest uit als de skipspringer," denkt Mitsubishi UK. Eddie, in eigen land nog altijd bekend en beroemd, treedt op in een serie video’s voor social media waarin hij zijn durfal-reputatie zal testen in een aantal uitdagingen met de auto. "Ik ben verrukt dat ik voor een merk als Mitsubishi mag werken. Zij delen mijn eigen gevoel voor fun en opwinding. Ik kijk er echt naar uit om een paar spannende sportieve uitdagingen aan te gaan."

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding