Opel komende drie jaar mobiliteitspartner Feyenoord

Nadat Feyenoord en Opel eerder al hun intentie uitspraken om de samenwerking na afloop van het vierjarige (2013 – 2017) hoofdsponsorschap voort te zetten, is dit op 31 mei definitief bekrachtigd door de ondertekening van een nieuwe overeenkomst.

Opel komende drie jaar mobiliteitspartner Feyenoord

Hiermee is Opel exclusief mobiliteitspartner van Feyenoord gedurende de periode 1 juli 2017 tot en met 30 juni 2020 en wordt het toegevoegd aan het selecte aantal strategische partners van de club. Een belangrijke component van de samenwerking is het feit dat Opel zal voorzien in de levering van Feyenoords complete wagenpark, voor spelers, staf, jeugdvervoer en personeel.

De verlenging van de samenwerking volgt na een vierjarig hoofdsponsorschap, waarin Feyenoord niet alleen de KNVB-beker (2016) en de landstitel (2017) veroverde, maar ook mooie maatschappelijke impact werd gecreëerd dankzij de samenwerking met en voor de Hartstichting. Johan Claassen, algemeen directeur Opel Nederland: "We kijken met grote trots terug op de afgelopen vier jaar, waarin zowel Feyenoord als Opel terug aan de top zijn gekomen. Maar al dat succes weegt eigenlijk niet op tegen het feit dat we gezamenlijk in staat zijn geweest om het aantal burgerhulpverleners voor de Hartstichting meer dan te verdubbelen – met bijna 85.000, tot zo’n 163.000 vrijwilligers – waardoor jaarlijks meer dan duizend extra levens worden gered.1 Dit maakt de samenwerking natuurlijk extra speciaal. Onze slogan ‘Hart voor Feyenoord’ heeft voor ons dan ook een bijzondere, dubbele lading."

Als gevolg van de internationale koers van de onderneming kon Opel Nederland het hoofdsponsorschap niet verlengen, maar kreeg het wel de ruimte om het partnerschap op gepaste wijze voort te zetten. De meerjarige, nieuwe overeenkomst biedt daar alle ruimte toe en geeft de gelegenheid om als trotse partner, met passie voor het trouwe legioen, de lange verbondenheid met de Rotterdamse club een passend vervolg te geven.

Reacties

Geen woorden maar daden……Gefeliciteerd beiden.

Geplaatst door: Akse Automotive Advies b.v. op
Opel komende drie jaar mobiliteitspartner Feyenoord - Automobielmanagement.nl

Opel komende drie jaar mobiliteitspartner Feyenoord

Nadat Feyenoord en Opel eerder al hun intentie uitspraken om de samenwerking na afloop van het vierjarige (2013 – 2017) hoofdsponsorschap voort te zetten, is dit op 31 mei definitief bekrachtigd door de ondertekening van een nieuwe overeenkomst.

Opel komende drie jaar mobiliteitspartner Feyenoord

Hiermee is Opel exclusief mobiliteitspartner van Feyenoord gedurende de periode 1 juli 2017 tot en met 30 juni 2020 en wordt het toegevoegd aan het selecte aantal strategische partners van de club. Een belangrijke component van de samenwerking is het feit dat Opel zal voorzien in de levering van Feyenoords complete wagenpark, voor spelers, staf, jeugdvervoer en personeel.

De verlenging van de samenwerking volgt na een vierjarig hoofdsponsorschap, waarin Feyenoord niet alleen de KNVB-beker (2016) en de landstitel (2017) veroverde, maar ook mooie maatschappelijke impact werd gecreëerd dankzij de samenwerking met en voor de Hartstichting. Johan Claassen, algemeen directeur Opel Nederland: "We kijken met grote trots terug op de afgelopen vier jaar, waarin zowel Feyenoord als Opel terug aan de top zijn gekomen. Maar al dat succes weegt eigenlijk niet op tegen het feit dat we gezamenlijk in staat zijn geweest om het aantal burgerhulpverleners voor de Hartstichting meer dan te verdubbelen – met bijna 85.000, tot zo’n 163.000 vrijwilligers – waardoor jaarlijks meer dan duizend extra levens worden gered.1 Dit maakt de samenwerking natuurlijk extra speciaal. Onze slogan ‘Hart voor Feyenoord’ heeft voor ons dan ook een bijzondere, dubbele lading."

Als gevolg van de internationale koers van de onderneming kon Opel Nederland het hoofdsponsorschap niet verlengen, maar kreeg het wel de ruimte om het partnerschap op gepaste wijze voort te zetten. De meerjarige, nieuwe overeenkomst biedt daar alle ruimte toe en geeft de gelegenheid om als trotse partner, met passie voor het trouwe legioen, de lange verbondenheid met de Rotterdamse club een passend vervolg te geven.

Reacties

Geen woorden maar daden……Gefeliciteerd beiden.

Geplaatst door: Akse Automotive Advies b.v. op