Tesla komt niet naar autoshow Frankfurt

Tesla komt niet naar de Frankfurter Auto-Messe IAA die volgende maand wordt gehouden. “We wegen elk evenement af om de beste manier te vinden voor interactie met onze klanten,” aldus een woordvoerder.

Tesla komt niet naar autoshow Frankfurt

Tesla noemt zichzelf geen traditionele autofabrikant en zit dan ook niet vast aan branche-evenementen. De Amerikanen waren ook niet vertegenwoordigd op de ‘eigen’ autoshows in New York en Detroit.

Overigens is Tesla niet de enige die verstrek laat gaan voor wat nog altijd doorgaat als de grootste autotentoonstelling ter wereld. PSA houdt ondanks de recente overname van het grotendeels Duitse Opel haar merken Peugeot en DS thuis, Fiat Chrysler Automobiles ziet helemaal af van deelname en ook Nissan, Mitsubishi en Volvo zijn niet aanwezig. De organiserende Verband der Automobilindustrie heeft daarmee alles bij elkaar zo’n 50 inschrijvingen binnen, waaronder wel die van enkele jongere Chinese automerken.

Tesla komt niet naar autoshow Frankfurt - Automobielmanagement.nl

Tesla komt niet naar autoshow Frankfurt

Tesla komt niet naar de Frankfurter Auto-Messe IAA die volgende maand wordt gehouden. “We wegen elk evenement af om de beste manier te vinden voor interactie met onze klanten,” aldus een woordvoerder.

Tesla komt niet naar autoshow Frankfurt

Tesla noemt zichzelf geen traditionele autofabrikant en zit dan ook niet vast aan branche-evenementen. De Amerikanen waren ook niet vertegenwoordigd op de ‘eigen’ autoshows in New York en Detroit.

Overigens is Tesla niet de enige die verstrek laat gaan voor wat nog altijd doorgaat als de grootste autotentoonstelling ter wereld. PSA houdt ondanks de recente overname van het grotendeels Duitse Opel haar merken Peugeot en DS thuis, Fiat Chrysler Automobiles ziet helemaal af van deelname en ook Nissan, Mitsubishi en Volvo zijn niet aanwezig. De organiserende Verband der Automobilindustrie heeft daarmee alles bij elkaar zo’n 50 inschrijvingen binnen, waaronder wel die van enkele jongere Chinese automerken.