Het is weer oktober, traditioneel de maand waarin de kalenders voor het nieuwe jaar zich aandienen. Icoon in de automotive is sinds jaar en dag de Pirelli-kalender, maar ook de Duitse producent van olie en vet, Liqui Moly, doet een duit in het zakje. Op de vakbeurzen pakt de fabrikant regelmatig uit met fotoshoots waar belangstellenden zich met een of enkele babes kunnen laten vereeuwigen.

Verlengde 

In het verlengde van die marketingaanpak past de kalender 2018. Waar de Pirelli-kalender altijd iets artistieks aankleeft, is die van Liqui Moly een stuk directer. Qua hoeveelheid bloot kunnen we tenminste niet zo gauw een ander voorbeeld bedenken.

Groot formaat

Wie ons niet gelooft, kan zichzelf overtuigen via bijgaande fotoserie. Een klik op de foto geeft een groot formaat. Mocht het allemaal toch een beetje te veel van het goede zijn, dan vindt u HIER een gekuiste versie.

Meer over kalenders uit de autobranche in ons speciale Dossier: Klik HIER.

 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding