Passend Sinterklaas cadeautje: F1 racewagen van 600.000 Lego steentjes

Doosje Lego gekregen – of gegeven – voor Sinterklaas? Je hebt er wel een paar meer nodig voor deze Renault R.S.17 Formule 1 racewagen want daar zijn meer dan 600.000 steentjes en andere stukjes Lego in verwerkt.

De wagen van 5,4 meter is voorzien van een ‘gebruikt’ stuur en stoel, speciale racebanden van Pirelli en alle andere accessoires om aan een F1 race mee te doen. De Lego F1 auto was afgelopen donderdag te zien tijdens een groot jubileumfeest bij één van de Franse dealers en wordt tentoongesteld in het Renault L’Atelier in hartje Parijs, ook al om de prestaties van het Renault team tijdens het afgelopen seizoen te vieren. "Bij het Renault Sport Formule One Team proberen we steeds het onmogelijke mogelijk te maken. Lego, een merk dat iedereen kent, gaf ons de kans om de deuren te openen van de buitengewone F1 wereld. We zijn erg trots op het resultaat," zegt Partrice Baheux die L’Atelier runt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Passend Sinterklaas cadeautje: F1 racewagen van 600.000 Lego steentjes - Automobielmanagement.nl

Passend Sinterklaas cadeautje: F1 racewagen van 600.000 Lego steentjes

Doosje Lego gekregen – of gegeven – voor Sinterklaas? Je hebt er wel een paar meer nodig voor deze Renault R.S.17 Formule 1 racewagen want daar zijn meer dan 600.000 steentjes en andere stukjes Lego in verwerkt.

De wagen van 5,4 meter is voorzien van een ‘gebruikt’ stuur en stoel, speciale racebanden van Pirelli en alle andere accessoires om aan een F1 race mee te doen. De Lego F1 auto was afgelopen donderdag te zien tijdens een groot jubileumfeest bij één van de Franse dealers en wordt tentoongesteld in het Renault L’Atelier in hartje Parijs, ook al om de prestaties van het Renault team tijdens het afgelopen seizoen te vieren. "Bij het Renault Sport Formule One Team proberen we steeds het onmogelijke mogelijk te maken. Lego, een merk dat iedereen kent, gaf ons de kans om de deuren te openen van de buitengewone F1 wereld. We zijn erg trots op het resultaat," zegt Partrice Baheux die L’Atelier runt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding