De ‘Online Dealer Awards’ is een jaarlijks terugkerende verkiezing voor de beste online autodealers van Nederland, opgesplitst in een vakprijs en publieksprijs.

Dealerbedrijven konden zich voor de prijs kandideren via de website van de Online Dealer Awards. Uit de inzendingen is vervolgens een aantal kanshebbers per categorie genomineerd. Zij werden beoordeeld door een vakjury voor de vakprijs; voor de publieksprijs kon worden gestemd op onlinedealerawards.nl. En dat laatste is massaal gedaan. Van Mossel Automotive Groep kon zich hierdoor verzekeren van de publieksprijs.

Eric Berkhof, algemeen directeur Van Mossel Automotive Groep: "Online is meer en meer verweven in onze hele organisatie en daarmee een belangrijk onderdeel van ons handelen geworden. Dat wij de publieksprijs gewonnen hebben zien wij als een blijk van vertrouwen en versterkt ons geloof dat we met onze online strategie de juiste weg zijn ingeslagen."