Citroën C3 Aircross is AutoBest ‘beste koop van Europa’

Na diverse voorrondes, praktijktesten en tot slot de vergelijkende finaletesten op het testcircuit Vairano (Italië) verkoos de Europese AutoBest-jury de Citroën C3 Aircross tot ‘Best buy car of Europe’. Hij is volgens de 31 vakjuryleden uit evenveel Europese landen dus de beste betaalbare koop onder de nieuwe automodellen van dit jaar.

autobest

Nederlands jurylid van AutoBest en AutomobielManagement-journalist Rob van Ginneken: "Ook heel betaalbare modellen als bijvoorbeeld de Ibiza en Fiesta deden het in de finaletesten prima, maar het past helemaal bij de actuele trend in de markt dat de winnaar een SUV-model is. De Citroën is een auto die wat extra biedt als het gaat om uitstraling, veelzijdigheid en rijgemak. Het is opvallend dat vrijwel alle juryleden van over heel Europa – 31 zeer gevarieerde landen – de Aircross hoog inschalen. Hij wint de AutoBest-verkiezing dan ook met een ruime voorsprong."

Ook de nummers twee en drie in de uitslag zijn cross-over modellen: respectievelijk de Opel Grandland X en de Volkswagen T-Roc. Om de uitslag volledig te maken: daarna volgen Seat Ibiza, Ford Fiesta en Honda Civic.
Gedetailleerde informatie over de andere uitgereikte awards en natuurlijk de scores van alle juryleden zijn te vinden op www.autobest.org .

Reacties

Dat is een goed bericht. Ik had niet anders verwacht. De auto is leuk en vernieuwend. Citroen Nederland gefeliciteerd.

Geplaatst door: Cor Hoogveld op
Citroën C3 Aircross is AutoBest ‘beste koop van Europa’ - Automobielmanagement.nl

Citroën C3 Aircross is AutoBest ‘beste koop van Europa’

Na diverse voorrondes, praktijktesten en tot slot de vergelijkende finaletesten op het testcircuit Vairano (Italië) verkoos de Europese AutoBest-jury de Citroën C3 Aircross tot ‘Best buy car of Europe’. Hij is volgens de 31 vakjuryleden uit evenveel Europese landen dus de beste betaalbare koop onder de nieuwe automodellen van dit jaar.

autobest

Nederlands jurylid van AutoBest en AutomobielManagement-journalist Rob van Ginneken: "Ook heel betaalbare modellen als bijvoorbeeld de Ibiza en Fiesta deden het in de finaletesten prima, maar het past helemaal bij de actuele trend in de markt dat de winnaar een SUV-model is. De Citroën is een auto die wat extra biedt als het gaat om uitstraling, veelzijdigheid en rijgemak. Het is opvallend dat vrijwel alle juryleden van over heel Europa – 31 zeer gevarieerde landen – de Aircross hoog inschalen. Hij wint de AutoBest-verkiezing dan ook met een ruime voorsprong."

Ook de nummers twee en drie in de uitslag zijn cross-over modellen: respectievelijk de Opel Grandland X en de Volkswagen T-Roc. Om de uitslag volledig te maken: daarna volgen Seat Ibiza, Ford Fiesta en Honda Civic.
Gedetailleerde informatie over de andere uitgereikte awards en natuurlijk de scores van alle juryleden zijn te vinden op www.autobest.org .

Reacties

Dat is een goed bericht. Ik had niet anders verwacht. De auto is leuk en vernieuwend. Citroen Nederland gefeliciteerd.

Geplaatst door: Cor Hoogveld op