Volvo komt niet naar Autosalon Genève 2019

Volvo Cars zal niet meedoen aan de 2019-aflevering van de toonaangevende Autosalon van Genève. Of Volvo wel aanwezig zal zijn bij toekomstige auto-evenementen is ook niet zeker.

Volvo komt niet naar Autosalon Genève 2019

De Zweedse autofabrikant zegt zich te richten op ‘doelgerichte communicatie’. "De aanhoudende verandering in de auto-industrie schept nieuwe doelgroepen voor Volvo Cars en nieuwe manieren om producten naar de markt te brengen. Automatisch aanwezig zijn bij traditionele evenementen is niet langer haalbaar, we moeten onze communicatie afstemmen op basis van hoe onze boodschap, timing en de aard van onze technologie overkomt," zegt directeur strategie Björn Annwall.

Dit jaar lieten de PSA-merken Opel en DS het al afweten in Genève. Volvo Cars zelf was in 2016 ook al een grote afwezige tijdens de toenmalige Autoshow van Parijs. Dat Franse evenement heeft dit jaar te kampen met een haast dramatische leegloop. Inmiddels hebben onder meer Volkswagen, Ford, Fiat, Chrysler, Nissan en Infiniti alle laten weten niet naar de Franse hoofdstad te komen.

Volvo komt niet naar Autosalon Genève 2019 - Automobielmanagement.nl

Volvo komt niet naar Autosalon Genève 2019

Volvo Cars zal niet meedoen aan de 2019-aflevering van de toonaangevende Autosalon van Genève. Of Volvo wel aanwezig zal zijn bij toekomstige auto-evenementen is ook niet zeker.

Volvo komt niet naar Autosalon Genève 2019

De Zweedse autofabrikant zegt zich te richten op ‘doelgerichte communicatie’. "De aanhoudende verandering in de auto-industrie schept nieuwe doelgroepen voor Volvo Cars en nieuwe manieren om producten naar de markt te brengen. Automatisch aanwezig zijn bij traditionele evenementen is niet langer haalbaar, we moeten onze communicatie afstemmen op basis van hoe onze boodschap, timing en de aard van onze technologie overkomt," zegt directeur strategie Björn Annwall.

Dit jaar lieten de PSA-merken Opel en DS het al afweten in Genève. Volvo Cars zelf was in 2016 ook al een grote afwezige tijdens de toenmalige Autoshow van Parijs. Dat Franse evenement heeft dit jaar te kampen met een haast dramatische leegloop. Inmiddels hebben onder meer Volkswagen, Ford, Fiat, Chrysler, Nissan en Infiniti alle laten weten niet naar de Franse hoofdstad te komen.