Inqar sponsort AM-voetbalteam

Op vrijdag 30 augustus was het zover: het ProMedia Voetbaltoernooi! Team Deventer, het onvolprezen gemengde voetbalteam van AM, speelde de sterren van de hemel in Rotterdam tegen verschillende collegateams.

Inqar sponsort AM-voetbalteam

Met negen man/vrouw naar Rotterdam. Hoe pak je dat aan? Voor een optimale teamspirit en strategiebespreking onderweg onder leiding van Joop ‘Cruijff’ Sluiter, stelde verhuurbedrijf Inqar een mooie Volkswagen Transporter tot onze beschikking.

Helaas bleven de sportieve resultaten nogal achter bij de hooggespannen verwachtingen van de supporters én de spelers. Aan de geweldige outfit lag het echter zeker niet. Blessures en felle tegenstand van semi-professionele spelers deden ‘AM’ eindigen in de onderste regionen van het klassement. Gelukkig konden we na afloop genieten van traditioneel voetbalverenigingsvoer: bier en bitterballen!

Inqar sponsort AM-voetbalteam - Automobielmanagement.nl

Inqar sponsort AM-voetbalteam

Op vrijdag 30 augustus was het zover: het ProMedia Voetbaltoernooi! Team Deventer, het onvolprezen gemengde voetbalteam van AM, speelde de sterren van de hemel in Rotterdam tegen verschillende collegateams.

Inqar sponsort AM-voetbalteam

Met negen man/vrouw naar Rotterdam. Hoe pak je dat aan? Voor een optimale teamspirit en strategiebespreking onderweg onder leiding van Joop ‘Cruijff’ Sluiter, stelde verhuurbedrijf Inqar een mooie Volkswagen Transporter tot onze beschikking.

Helaas bleven de sportieve resultaten nogal achter bij de hooggespannen verwachtingen van de supporters én de spelers. Aan de geweldige outfit lag het echter zeker niet. Blessures en felle tegenstand van semi-professionele spelers deden ‘AM’ eindigen in de onderste regionen van het klassement. Gelukkig konden we na afloop genieten van traditioneel voetbalverenigingsvoer: bier en bitterballen!