Voor de 22e keer organiseert Automobiel Management gesprekken met personen en organisaties uit de autobranche. We gaan terugkijken op het afgelopen jaar, maar zeker ook een blik werpen op de toekomst. Hoe was 2019 zakelijk gezien? Welke ontwikkelingen heeft uw bedrijf doorgemaakt en hoe bereidt u zich voor op de toekomst?

Ongecensureerd

Beoogde deelnemers aan de ‘oliebollengesprekken’ zijn onder meer automotive toeleveranciers, grossiers, schadeherstelbedrijven, leasemaatschappijen, verzekeraars en auto-importeurs. De Oliebollenspecial van AM stelt u in staat om ongecensureerd uw mening te geven, uw diensten aan te bieden en om de markt te laten weten waarom potentiële klanten met uw bedrijf zaken willen doen.

Genieten

Net als voorgaande jaren vinden de gesprekken plaats bij Gallery Aaldering in Brummen, waar u wordt ontvangen door een van onze redacteuren voor een interview en fotosessie ter plaatse. U kunt genieten van al het moois dat Gallery Aaldering te bieden heeft op het gebied van klassieke auto’s en er is de gelegenheid om bekenden uit de branche te ontmoeten en te netwerken. En natuurlijk worden er ook weer heerlijke oliebollen geserveerd!

Aanmelden

De organisatie is wederom in handen van salesmanager Joop Sluiter, de gesprekken vinden plaats tussen woensdag 13 november en dinsdag 26 november. Wilt u deelnemen aan deze feestelijke publicitaire afsluiting van het jaar? Neem dan contact op via joop.sluiter@promedia.nl

Bekijk HIER de uitgave van vorig jaar.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding