In de meerjarige verbintenis, werken CarNext.com en Verstappen samen in alle 23 Europese landen waarin het occasionplatform van Leaseplan actief is, zoals Groot-Brittannië, Duitsland, Italië, Portugal, Spanje, Nederland, België, Frankrijk, Polen en Turkije. De Red Bull-coureur wordt vooral ingezet tijdens verschillende merkactiviteiten en televisiereclames.

Ewout van Jarwaarde, ceo CarNext.com denkt samen met Max Verstappen het plezier terug te brengen in het kopen van een auto. “Onze klanten staan bij CarNext.com echt op de eerste plaats. We zetten altijd de stap extra en innoveren continu om de meest betrouwbare manier te bieden om een gebruikte auto te kopen of te financieren. We zijn hier om de dingen anders te doen en de status quo te challengen. We groeien, en het is onze missie om onze unieke propositie in Europa uit te rollen. Wij geloven in het overtreffen van de verwachtingen en zijn altijd op zoek naar partners die hetzelfde doen om ons merk te versterken. Daarom ben ik heel trots dat ik onze samenwerking met Formule 1-coureur Max Verstappen mag aankondigen. Ik weet zeker dat we samen grenzen blijven verleggen en de status quo uitdagen. Zoals Max plezier brengt in het racen, brengt CarNext.com het plezier terug bij het kopen van je volgende auto.

Max Verstappen ziet de verschillen in aanpak van CarNext.com: “Ik ben erg enthousiast over de samenwerking met CarNext.com. Zij doen echt iets anders, bieden mensen een nieuwe manier om auto’s te kopen en zijn niet bang om een nieuwe standaard te creëren. CarNext.com is hier om te winnen en ik kijk uit naar wat we samen kunnen bereiken.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding