MSX en Autorola kondigen samenwerking aan

MSX International en Autorola Group gaan samen de markt bewerken op het gebied van wagenparkbeheer- en remarketing. Dat hebben beide bedrijven deze week bekend gemaakt.

MSX levert BPO-technologie (business process outsourcing). Volgens Rob van Rijswijk, Vice President Product Management, wil zijn bedrijf het aanbod op het gebied van wagenparkbeheer en remarketing verbeteren en uitbreiden.

Autorola Solutions biedt de online systemen om alle processen met betrekking tot wagenparkbeheer inzichtelijk te maken voor wagenparkbeheerders, OEM’s en leasemaatschappijen. Er moet nu een wagenparkbeheer- en remarketingsysteem komen dat de volledige levenscyclus van het wagenpark bestrijkt.

MSX en Autorola kondigen samenwerking aan - Automobielmanagement.nl

MSX en Autorola kondigen samenwerking aan

MSX International en Autorola Group gaan samen de markt bewerken op het gebied van wagenparkbeheer- en remarketing. Dat hebben beide bedrijven deze week bekend gemaakt.

MSX levert BPO-technologie (business process outsourcing). Volgens Rob van Rijswijk, Vice President Product Management, wil zijn bedrijf het aanbod op het gebied van wagenparkbeheer en remarketing verbeteren en uitbreiden.

Autorola Solutions biedt de online systemen om alle processen met betrekking tot wagenparkbeheer inzichtelijk te maken voor wagenparkbeheerders, OEM’s en leasemaatschappijen. Er moet nu een wagenparkbeheer- en remarketingsysteem komen dat de volledige levenscyclus van het wagenpark bestrijkt.