Nieuwe Defender schittert in laatste James Bond-film (video)

De televisiereclame van de nieuwe Land Rover Defender is anders dan anders. De commercial toont niet alleen de vaardigheden van de all‑new Defender op ruw terrein, maar geeft ook een exclusief kijkje achter de schermen van het optreden van de SUV in de nieuwe James Bond-film No Time To Die. Het absolute hoogtepunt: een sprong van 30 meter door de lucht.

Voor de opnames van de nieuwe Bond-film No Time To Die zijn in totaal tien exemplaren van de nieuwe Land Rover Defender gebruikt, waaronder chassisnummer VIN 007. Niet alleen in de film, maar ook in de televisiereclame worden de Defenders aan zeer extreme tests onderworpen. Zo worden ze op hoge snelheden door moerassen en rivieren gereden.

Stuntvrouw uit Formula 3

Niemand minder dan stuntvrouw en Formula 3 W Series-coureur Jessica Hawkins stelde de Defenders op de proef. Stuntcoördinator Lee Morisson zag haar potentieel en aarzelde geen moment om Hawkins deze unieke kans te bieden om deel uit te maken van No Time To Die. Voor Hawkins is het haar allereerste film: “It doesn’t get any more exhilarating than being a stunt driver in a James Bond movie and it’s an honour to be a part of this incredible movie driving the new Defender.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nieuwe Defender schittert in laatste James Bond-film (video) - Automobielmanagement.nl

Nieuwe Defender schittert in laatste James Bond-film (video)

De televisiereclame van de nieuwe Land Rover Defender is anders dan anders. De commercial toont niet alleen de vaardigheden van de all‑new Defender op ruw terrein, maar geeft ook een exclusief kijkje achter de schermen van het optreden van de SUV in de nieuwe James Bond-film No Time To Die. Het absolute hoogtepunt: een sprong van 30 meter door de lucht.

Voor de opnames van de nieuwe Bond-film No Time To Die zijn in totaal tien exemplaren van de nieuwe Land Rover Defender gebruikt, waaronder chassisnummer VIN 007. Niet alleen in de film, maar ook in de televisiereclame worden de Defenders aan zeer extreme tests onderworpen. Zo worden ze op hoge snelheden door moerassen en rivieren gereden.

Stuntvrouw uit Formula 3

Niemand minder dan stuntvrouw en Formula 3 W Series-coureur Jessica Hawkins stelde de Defenders op de proef. Stuntcoördinator Lee Morisson zag haar potentieel en aarzelde geen moment om Hawkins deze unieke kans te bieden om deel uit te maken van No Time To Die. Voor Hawkins is het haar allereerste film: “It doesn’t get any more exhilarating than being a stunt driver in a James Bond movie and it’s an honour to be a part of this incredible movie driving the new Defender.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding