BCA gaat volledig online met autoveilingen

BCA gaat vanaf vandaag ook al haar Britse autoveilingen volledig online afhandelen. Dat is het gevolg van de door de regering in Londen afgekondigde strikte ‘lockdown’. In Nederland draait BCA haar vestigingen al sinds vorige week online-only vanwege de hier afgekondigde coronamaatregelen.

BCA Klassiekerveiling Barneveld

“We willen onze klanten nog altijd zo goed mogelijk toegang bieden tot onze remarketing diensten en hen de beste keus bieden uit het aanbod en de verkopers via een reeks platforms. Onder de huidige omstandigheden kan dat het beste digitaal gedaan worden om de gezondheid en het welzijn van zowel de klanten als onze eigen mensen niet in gevaar te brengen,” zegt Stuart Pearson die leiding geeft aan de Britse activiteiten.

Niet meer aansluitend

Bij BCA in Barneveld gelden de maatregelen nu tot de nieuwe door de regering gestelde datum van 1 juni. De veilingen die plaatsvonden in de veilinghal in Barneveld zijn omgezet naar volledig digitaal. “Alle veilingen zoals die eerder fysiek werden georganiseerd, worden nu als E-sales via het Live Online platform gehouden. Hierbij geldt dat er géén Live Online kosten in rekening gebracht zullen worden,’’ legt het bedrijf uit. Wel is het zo dat de veilingen op dinsdag en donderdag niet meer aansluitend plaatsvinden, maar om 11.00 uur en 13.30 uur.

BCA gaat volledig online met autoveilingen - Automobielmanagement.nl

BCA gaat volledig online met autoveilingen

BCA gaat vanaf vandaag ook al haar Britse autoveilingen volledig online afhandelen. Dat is het gevolg van de door de regering in Londen afgekondigde strikte ‘lockdown’. In Nederland draait BCA haar vestigingen al sinds vorige week online-only vanwege de hier afgekondigde coronamaatregelen.

BCA Klassiekerveiling Barneveld

“We willen onze klanten nog altijd zo goed mogelijk toegang bieden tot onze remarketing diensten en hen de beste keus bieden uit het aanbod en de verkopers via een reeks platforms. Onder de huidige omstandigheden kan dat het beste digitaal gedaan worden om de gezondheid en het welzijn van zowel de klanten als onze eigen mensen niet in gevaar te brengen,” zegt Stuart Pearson die leiding geeft aan de Britse activiteiten.

Niet meer aansluitend

Bij BCA in Barneveld gelden de maatregelen nu tot de nieuwe door de regering gestelde datum van 1 juni. De veilingen die plaatsvonden in de veilinghal in Barneveld zijn omgezet naar volledig digitaal. “Alle veilingen zoals die eerder fysiek werden georganiseerd, worden nu als E-sales via het Live Online platform gehouden. Hierbij geldt dat er géén Live Online kosten in rekening gebracht zullen worden,’’ legt het bedrijf uit. Wel is het zo dat de veilingen op dinsdag en donderdag niet meer aansluitend plaatsvinden, maar om 11.00 uur en 13.30 uur.