Bovag-campagne moet klant naar de werkplaats lokken

Vandaag start de Bovag met een TV-reclamecampagne op de publieke omroep. Bovag wil hiermee consumenten duidelijk maken dat onderhoud, (schade)reparatie, bandenwissel en APK bij duizenden ondernemers conform de richtlijnen van het RIVM gebeurt en dus gewoon kan doorgaan.

‘Het meeste verkeer is plotseling tot stilstand gekomen, maar stilstand hoeft zeker geen achteruitgang te betekenen. De werkplaatsen zijn open en er wordt gewerkt volgens de RIVM-voorschriften. Dat betekent dat klanten niet de werkplaats kunnen betreden en dat auto’s, campers, scooters, motoren, fietsen etc. veelal thuis opgehaald en teruggebracht kunnen worden. Sleutels kunnen in sommige gevallen ook bij speciale loketten worden achtergelaten’, laat Bovag weten.

Fysiek contact

Fysiek contact is voor het uitvoeren van de werkzaamheden in de werkplaats niet nodig, aldus Bovag. ‘Monteurs en andere medewerkers nemen uiteraard de regel voor anderhalve meter afstand in acht, oppervlaktes in en op voertuigen worden ontsmet, monteurs werken met handschoenen aan en er wordt zoveel mogelijk gebruikgemaakt van hoezen voor het stuur, stoelen c.q. zittingen en versnellingspoken.’

Gewoon open

Ook voor de verkoop van nieuwe en gebruikte voertuigen zijn de meeste showrooms momenteel gewoon geopend, al dan niet op afspraak voor zogenaamd ‘personal shopping’. Veel Bovag-leden bieden bij concrete interesse ook de mogelijkheid voor een proefrit aan huis,’ is tot slot de boodschap van de brancheorganisatie.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Bovag-campagne moet klant naar de werkplaats lokken - Automobielmanagement.nl

Bovag-campagne moet klant naar de werkplaats lokken

Vandaag start de Bovag met een TV-reclamecampagne op de publieke omroep. Bovag wil hiermee consumenten duidelijk maken dat onderhoud, (schade)reparatie, bandenwissel en APK bij duizenden ondernemers conform de richtlijnen van het RIVM gebeurt en dus gewoon kan doorgaan.

‘Het meeste verkeer is plotseling tot stilstand gekomen, maar stilstand hoeft zeker geen achteruitgang te betekenen. De werkplaatsen zijn open en er wordt gewerkt volgens de RIVM-voorschriften. Dat betekent dat klanten niet de werkplaats kunnen betreden en dat auto’s, campers, scooters, motoren, fietsen etc. veelal thuis opgehaald en teruggebracht kunnen worden. Sleutels kunnen in sommige gevallen ook bij speciale loketten worden achtergelaten’, laat Bovag weten.

Fysiek contact

Fysiek contact is voor het uitvoeren van de werkzaamheden in de werkplaats niet nodig, aldus Bovag. ‘Monteurs en andere medewerkers nemen uiteraard de regel voor anderhalve meter afstand in acht, oppervlaktes in en op voertuigen worden ontsmet, monteurs werken met handschoenen aan en er wordt zoveel mogelijk gebruikgemaakt van hoezen voor het stuur, stoelen c.q. zittingen en versnellingspoken.’

Gewoon open

Ook voor de verkoop van nieuwe en gebruikte voertuigen zijn de meeste showrooms momenteel gewoon geopend, al dan niet op afspraak voor zogenaamd ‘personal shopping’. Veel Bovag-leden bieden bij concrete interesse ook de mogelijkheid voor een proefrit aan huis,’ is tot slot de boodschap van de brancheorganisatie.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding