Autoveiling Handelsplatform op zoek naar meer aanbod

Het onlangs geïntroduceerde B2B Autoveiling Handelsplatform is volgens remarketingorganisatie AVN een succes. “Afgelopen weken is steeds een groot deel van het wekelijks aanbod verkocht. Dus zijn we op zoek naar meer aanbod”, zegt algemeen directeur Wierd Meijering.

Het Handelsplatform biedt volgens Meijering de kans om voorraad te verkopen voor een vaste handelsprijs aan een internationale kopersgroep. Anders dan in een veiling gebruikelijk is is er namelijk geen actief biedproces.

Autoveiling.nl

Nadat de verkoper de auto’s heeft aangemeld worden deze geïnspecteerd door de veilingmeesters van AutoInspectie.nl. Vervolgens geven zij een advies vraagprijs. Uiteraard bepaalt de autoverkoper zelf de handelsprijs. De auto-inspecteur van AutoInspectie.nl komt op locatie inspecteren nadat er minimaal 3 auto’s zijn aangemeld. AutoVeiling.nl kan de koper vervolgens ‘Beschrijvingsgarantie’ bieden. “Een auto met een rapport van hoge kwaliteit maakt kopers enthousiast.” Auto’s wordt pas opgehaald als deze verkocht zijn.

Autoveiling Handelsplatform op zoek naar meer aanbod - Automobielmanagement.nl

Autoveiling Handelsplatform op zoek naar meer aanbod

Het onlangs geïntroduceerde B2B Autoveiling Handelsplatform is volgens remarketingorganisatie AVN een succes. “Afgelopen weken is steeds een groot deel van het wekelijks aanbod verkocht. Dus zijn we op zoek naar meer aanbod”, zegt algemeen directeur Wierd Meijering.

Het Handelsplatform biedt volgens Meijering de kans om voorraad te verkopen voor een vaste handelsprijs aan een internationale kopersgroep. Anders dan in een veiling gebruikelijk is is er namelijk geen actief biedproces.

Autoveiling.nl

Nadat de verkoper de auto’s heeft aangemeld worden deze geïnspecteerd door de veilingmeesters van AutoInspectie.nl. Vervolgens geven zij een advies vraagprijs. Uiteraard bepaalt de autoverkoper zelf de handelsprijs. De auto-inspecteur van AutoInspectie.nl komt op locatie inspecteren nadat er minimaal 3 auto’s zijn aangemeld. AutoVeiling.nl kan de koper vervolgens ‘Beschrijvingsgarantie’ bieden. “Een auto met een rapport van hoge kwaliteit maakt kopers enthousiast.” Auto’s wordt pas opgehaald als deze verkocht zijn.