Autosalon Brussel 2021 in ‘corona-mode’

Het Autosalon van Brussel, waarvan de 99ste editie gepland staat van 15 tot 24 januari 2021, zal volledig zijn aangepast aan de corona-eisen. Dat stelt autofederatie Febiac die al sinds half maart werkt aan scenario’s voor de editie 2021 van het meest populaire evenement in België.

Recordbezoek Autosalon Brussel 2017

“Het uitbreken van COVID-19 heeft alle creativiteit van onze teams aangesproken en ons vermogen om dit event een nieuwe ontwikkeling te geven”, legt Pierre Lalmand, directeur van de Brussels Motor Show, uit. “We hebben een hele reeks coronaproof scenario’s ontwikkeld om de succesvolle organisatie van de Brussels Motor Show in januari 2021 te verzekeren.”

“Vandaag lijkt het absoluut niet realistisch om te hopen dat de Brussels Motor Show 2021 opnieuw bijna een half miljoen bezoekers zal kunnen verwelkomen, zoals in januari van dit jaar het geval was. Aanpassingen zijn onvermijdelijk, aangezien de organisatie zich moet houden aan de protocollen voor evenementen. Maar uiteindelijk zijn we ervan overtuigd dat de aanpassingen die we willen maken, het comfort voor onze bezoekers zal verhogen.’’

Autosalon Brussel 2021 in ‘corona-mode’ - Automobielmanagement.nl

Autosalon Brussel 2021 in ‘corona-mode’

Het Autosalon van Brussel, waarvan de 99ste editie gepland staat van 15 tot 24 januari 2021, zal volledig zijn aangepast aan de corona-eisen. Dat stelt autofederatie Febiac die al sinds half maart werkt aan scenario’s voor de editie 2021 van het meest populaire evenement in België.

Recordbezoek Autosalon Brussel 2017

“Het uitbreken van COVID-19 heeft alle creativiteit van onze teams aangesproken en ons vermogen om dit event een nieuwe ontwikkeling te geven”, legt Pierre Lalmand, directeur van de Brussels Motor Show, uit. “We hebben een hele reeks coronaproof scenario’s ontwikkeld om de succesvolle organisatie van de Brussels Motor Show in januari 2021 te verzekeren.”

“Vandaag lijkt het absoluut niet realistisch om te hopen dat de Brussels Motor Show 2021 opnieuw bijna een half miljoen bezoekers zal kunnen verwelkomen, zoals in januari van dit jaar het geval was. Aanpassingen zijn onvermijdelijk, aangezien de organisatie zich moet houden aan de protocollen voor evenementen. Maar uiteindelijk zijn we ervan overtuigd dat de aanpassingen die we willen maken, het comfort voor onze bezoekers zal verhogen.’’