Polestar wil dubbel zoveel Spaces

Polestar wil het aantal Spaces voor het eind van dit jaar opvoeren van 23 naar 45. Dat heeft CEO Thomas Ingenlath meegedeeld in de marge van een autoshow in Shanghai. “We zullen het aantal Spaces voor het eind van het jaar verdubbelen. Dat aantal zal snel blijven groeien omdat we het aantal markten de komende 18 tot 24 maanden ook willen verdubbelen.’’

Polestar heeft de afgelopen maanden vier Spaces geopend in ons land, in Amstelveen, Eindhoven, Rotterdam en Den Haag. De Space in Amstelveen is tijdelijk en wordt binnenkort vervangen door een vestiging meer in het centrum van Amsterdam. Van een verdubbeling in ons land is echter geen sprake. “Dat aantal van vier is voorlopig voldoende, daar zijn we comfortabel mee gevestigd in Nederland,’’ stelt woordvoerder Brent Ellis van Polestar Europe desgevraagd.

Momenteel is Polestar te koop in negen landen waaronder sinds begin dit jaar ook ons land. Volgens de maandopgave van RDV/Bovag heeft het merk tot eind augustus 43 nieuwe auto’s weten te registreren waarvan 16 in augustus zelf. Ingenlath kijkt vooral naar Azië en het Midden-Oosten voor de uitbreiding van het geografische werkgebied.

Polestar wil dubbel zoveel Spaces - Automobielmanagement.nl

Polestar wil dubbel zoveel Spaces

Polestar wil het aantal Spaces voor het eind van dit jaar opvoeren van 23 naar 45. Dat heeft CEO Thomas Ingenlath meegedeeld in de marge van een autoshow in Shanghai. “We zullen het aantal Spaces voor het eind van het jaar verdubbelen. Dat aantal zal snel blijven groeien omdat we het aantal markten de komende 18 tot 24 maanden ook willen verdubbelen.’’

Polestar heeft de afgelopen maanden vier Spaces geopend in ons land, in Amstelveen, Eindhoven, Rotterdam en Den Haag. De Space in Amstelveen is tijdelijk en wordt binnenkort vervangen door een vestiging meer in het centrum van Amsterdam. Van een verdubbeling in ons land is echter geen sprake. “Dat aantal van vier is voorlopig voldoende, daar zijn we comfortabel mee gevestigd in Nederland,’’ stelt woordvoerder Brent Ellis van Polestar Europe desgevraagd.

Momenteel is Polestar te koop in negen landen waaronder sinds begin dit jaar ook ons land. Volgens de maandopgave van RDV/Bovag heeft het merk tot eind augustus 43 nieuwe auto’s weten te registreren waarvan 16 in augustus zelf. Ingenlath kijkt vooral naar Azië en het Midden-Oosten voor de uitbreiding van het geografische werkgebied.